5 способів уникнути осінньої застуди, використовуючи натуральні засоби

5 способів уникнути осінньої застуди, використовуючи натуральні засоби
Восени кількість тих, хто хворіє, різко зростає. Насамперед, це пов'язано зі зниженням температури повітря, що для організму є стресом.

Поки організм звикає до міжсезоння, йому потрібно трохи допомогти, щоб він міг протистояти можливим захворюванням. Щоб уникнути осінніх застуд, використовуй нескладні поради.

Їж мідії

У мідіях міститься рекордна кількість вітамінів А, В, С та РР, які всі разом стоять на варті імунітету. Крім того, мідії – це чистий низькокалорійний білок, який потрібний організму для нормального функціонування.

мидии

Додай у їжу куркуму

Куркума часто використовується як спеція для різних страв. Крім цікавої смакової нотки, куркума ще й захищає організм від застуди. А все завдяки куркуліну, який вбиває віруси та бактерії.

Роби перекус бананами

Банани покращують настрій, що дуже важливо в осінній період, щоб організм мав сили боротися з різними вірусами. Крім того, банани багаті на вітамін С, який так потрібен в холодну пору року, як для краси шкіри, так і для здоров'я.

бананы

Їж мед та шоколад

Мед та шоколад підвищують імунітет, а також покращують настрій. Доведено, що гарний настрій також позитивно впливає на опірність організму. Тому обов'язково включи ці продукти у свій раціон. А щоб не постраждала постать, їж їх у першій половині дня.

Жуй жувальну гумку

Жувальна гумка може захистити тебе від осінніх хвороб. Так вона сприяє очищенню горла. А це означає, що твій організм має більше шансів позбавитися перших ознак хвороби в її перші години розвитку.

Попередній пост
осінь
Осінні вітаміни: які потрібні в першу чергу і в яких продуктах вони містяться
Наступний пост
Смузі-дієта
Смузі-дієта: як схуднути на 1-4 кілограми за один тиждень

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.