5 способів розігнати метаболізм раз і назавжди

5 способів розігнати метаболізм раз і назавжди
Кожна дівчина знає, щоб бути стрункою та не сидіти на дієтах, необхідно мати швидкий метаболізм. Комусь він дістався від природи, а комусь треба попрацювати, щоб його розігнати.

Потрібно розуміти, що з віком обмін речовин уповільнюється і, звичайно ж, це відбивається на фігурі. Тому краще заздалегідь подбати про швидкий обмін речовин.

Їж білок

Білкова їжа прискорює обмін речовин, а також дарує відчуття ситості надовго. Звичайно ж, йдеться про нежирні білки: сир, яйця, нежирне м'ясо, рибу. Намагайся зробити білки основою свого раціону, доповнивши їх складними вуглеводами та невеликою кількістю жирів.

Їж часто

Перше правило швидкого обміну речовин – часте та дробове харчування. Харчуйся 5 разів на день невеликими порціями. Це виключить почуття голоду, а значить, ти зможеш усвідомлено вибирати їжу, яку їстимеш, а також позитивно вплине на обмін речовин.

метаболизм женщині

Снідай

Сніданок – найважливіший прийом їжі швидкого метаболізму. Пам'ятай, що за ніч обмін речовин сповільнюється і, щоб його розігнати, тобі треба снідати. Якщо цього не зробити, обмін речовин буде сповільненим. Вранці найкраще є щось вуглеводне: каші, хлібці та фрукти.

Пий воду

Щоб мати швидкий метаболізм, слід пити воду. Пам'ятай, якщо ти п'єш недостатню кількість рідини, твої нирки працюють на зношування, щоб очистити організм. Навчися пити за 40 хвилин до їди, а також через 30 хвилин після. Також починай і закінчуй свій день склянкою води.

девушка пьет воду

Займайся спортом

Фітнес – також важливий крок на шляху швидкого метаболізму. Річ у тому, що наявність м'язової маси розганяє метаболізм. Так, щоб забезпечити м'язи всім необхідним, організм витрачає багато енергії – і це збільшує витрати калорій.

Попередній пост
Корисні вуглеводи
6 корисних вуглеводів, які не зашкодять фігурі
Наступний пост
вправи біля стіни
Для струнких ніг, рельєфних плечей та пружних сідниць: 8 вправ, які можна зробити вдома біля стіни

Новини партнерів

Fresh

Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.
Шоубіз

Олександр «Терен» – можливий новий герой шоу «Холостяк»?

Український захисник зізнався, що чекає запрошення на популярну романтичну ТБ-програму.
Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.