4 продукти, які обов'язково потрібно включити до раціону при сидячій роботі

сидяча робота
Сидяча робота, рано чи пізно, негативно впливає на здоров'я. І це логічно, адже мало руху, нездорові перекушування та відсутність графіка харчування обов'язково дають про себе знати.

Щоб завжди бути здоровою та стрункою, включи у свій раціон такі продукти. На думку дієтологів, вони ідеальні для тих, у кого сидяча робота.

Ягоди

Ягоди покращують стан шкіри, а також є джерелом вітаміну С. Крім того, лікарі кажуть, що продукти, в яких можна знайти багато клітковини (ягоди, вівсянка, хліб), захищають організм від раку.

Імбир

Імбир не тільки є найкращим у прискоренні метаболізму та спалюванні жирів, але й відмінно підвищує захисні властивості організму. Дієтологи радять включати імбир у зимовий період, коли можливість захворіти максимально висока. Імбир можна додавати до чаю або використовувати як приправу.

Имбирь

Яйця та зелень

Яйця та зелень містять вітаміни А, Е та лютеїн. Вони допоможуть зберегти зір, прискорять обмін речовин, а також стоятимуть на варті красивої фігури. Ідеально є яйця та зелень як перекушування.

Шоколад

Шоколад – не ворог твого здоров'я, якщо купувати якісний продукт, а також не їсти його на сніданок, обід та вечерю. Шоколад добре стимулює мозкову діяльність, а також уповільнює процеси старіння в організмі. Їж шоколад як перекус у першій половині дня.

Шоколад

Важливо: людям із сидячою роботою лікарі радять зменшити споживання червоного м'яса. Воно не лише негативно впливає на роботу серцево-судинної системи, а й збільшує ризик виникнення проблем із тиском.

Попередній пост
життя
10 ранкових звичок, які змінять твоє життя
Наступний пост
місячні їжа
ТОП-7 продуктів, які варто забрати з раціону під час менструації

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.