Як прискорити метаболізм самостійно: 5 ефективних способів

метаболізм
Обмін речовин – складно, але дуже важливо. Як і головне, чим прискорити метаболізм, щоб організм працював злагоджено і без проблем?

Як покращити обмін речовин, щоб не товстіти від з'їденої моркви? Процес прискорення метаболізму потребує уваги та постійної роботи над собою. Ось 5 ефективних способів розігнати обмін речовин.

Їж багато білка

Білкова їжа сприяє ефективній роботі травлення. Твій денний раціон білка має складатися з 40 відсотків від твого харчування.

Більше рухайся

Чим більше рухаєшся, тим краще обмін речовин. Адже, кишківник - це м'яз, який теж потрібно качати. Тому все просто. Не знаєш, як прискорити метаболізм – займайся спортом.

Багато їж

Обмежувати свій раціон до 500 калорій на день означає вбити свій обмін речовин. Твій денний раціон повинен складатися приблизно з 1500 калорій, щоб організм працював злагоджено та правильно, він повинен отримувати енергію.

парень и девушка спят

Висипайся

Від недосипу не лише набирають вагу, а й «вбивають» метаболізм. Тому, якщо хочеш, щоб твій обмін речовин працював як годинник, варто правильно спати та висипатися.

Часто їж

Їсти потрібно не один раз, а хоча б 3. Це необхідно для того, щоб твій організм чітко знав, коли йому надходитимуть поживні речовини та коли налагодити травлення.

Попередній пост
берпі
Унікальна вправа берпі: 10 хвилин на день, щоб спалити максимум калорій
Наступний пост
розтяжка
7 неймовірних результатів від занять розтяжкою

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.
Астрологія

Китайський гороскоп на квітень 2024 року: що чекає на кожного з нас

Квітень 2024 року буде складним місяцем! Він ознаменований коридором затемнень, до якого ми вже ввійшли, і ми всі будемо майже весь місяць розвиватися і жити під впливом Ретроградного Меркурія!
Астрологія

Таро прогноз на квітень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.