3 must-done восени, якщо хочеш зберегти здоров'я та красу

краса восени
Зроби все необхідне, щоб захистити свій організм.

З приходом осені змінюється не лише погода, а й реакція на неї нашої шкіри та організму. У цей час року варто звернути увагу на ці процедури, щоб підготуватися до холодів та вберегти себе та свою красу.

Здай загальний аналіз крові

Перше, на що варто звернути увагу – це стан імунітету. Для цього тобі потрібно здати загальний аналіз крові. Так ти зможеш точно дізнатися, чого твоєму організму бракує, а це, своєю чергою, допоможе тобі впоратися з проблемою і захиститися від атаки вірусів. Якщо вчасно знайти та впоратися з проблемою, то ти одразу побачиш, що самопочуття покращиться. Тому візьми на замітку.

общий анализ крови

Ретельне зволоження

Напевно, ти знаєш, що в осінньо-зимовий період шкіра потребує спеціального догляду. І справа стосується не тільки живлення, а й ретельного зволоження, тому що в холод і в моменти різких перепадів температури клітини швидко втрачають вологу. Як результат – пересушена шкіра, лущення, висипання, почервоніння.

В осінньо-зимовий період бажано озброїтися легкими скрабами, пілінгами, кремами, що зволожують, сироватками та масками, а також звернути увагу на ін'єкції гіалуронової кислоти. Кошти для вмивання вибирай м'які, без спирту. І ніколи не забувай про область очей!

увлажнение кожи

До речі, не забувай, що зволоження має бути не лише зовнішнім, а й внутрішнім. Тому обов'язково пий воду, а також можеш пропити курс колагену.

Вітаміни

На початку осені буде дуже актуально перевірити достаток та нестачу вітамінів у твоєму організмі та за потребою заповнити їх наявність за допомогою сезонних продуктів та вітамінних комплексів. Зверніть увагу, що саме через брак того чи іншого вітаміну організм виявляє слабкість, нестійкий до інфекцій, а також схильний до захворювань, у тому числі й до депресії.

Попередній пост
зір
Як дбати про свій зір: щоденні вправи та гімнастика для очей
Наступний пост
Дієта на квашеній капусті
Дієта на квашеній капусті: як скинути 4 кілограми за 7 днів

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.