Яка ефірна олія підходить тобі за знаком Зодіаку?

Ароматичні олії
Існує наука аромаастрологія - розділ астрології, що вивчає вплив різних ароматів на різні знаки зодіаку.

Ще давні філософи помітили, що не всім людям підходять ті самі аромати. Під дією одних їх самопочуття погіршується, тоді як інші сприяють покращенню настрою та позитивно впливають на фізичний стан. Ці спостереження і стали основою аромаастрології.

Ефірні олії для Овна

У наборі Овна мають бути такі ефірні олії як: герань, коріандр, розмарин, ялівець та рожевий грейпфрут. Оскільки Овен це перший знак зодіакального кола, йому властива наполегливість і цілеспрямованість, підвищена енергійність та дратівливість, іноді імпульсивність у вчинках та нестриманість. Ароматерапія на основі перерахованих вище масел допоможе зняти нервову напругу, заспокоїти нервову систему, зняти втому і допоможе спокійно сконцентруватися на важливих справах.

Ефірні олії для Тельця

Для Тельця підійде бергамот, шавлія, гарденія, троянда, пачулі ці ефірні олії стимулюють активність, створюють відчуття легкості та гармонії. Що дуже важливо для Тельців, адже вони мають гарний смак і дуже чуттєві, всупереч своїй впертості та практичність.

Ароматические масла

Ефірні олії для Близнюків

Ефірні олії в наборі Близнюків: апельсин, лаванда, евкаліпт, базилік, зелений чай. Самі собою представники Близнюків дуже життєрадісні, спонтанні, товариські, цікаві, кмітливі, де вони представляють своє життя без обміну інформацією. Перелічені аромати допоможуть поповнити їхній енергетичний запас і розслабити розумову діяльність, яка вічно генерує нові ідеї.

Ефірні олії для Раків

Представникам знаку Рак радять звернути увагу на цитрусові ефірні олії, майоран, мускус, ромашку, жасмин. Чутливим, вразливим і сприйнятливим натурам Раків, схильним до меланхолії та перепадів настрою, дуже корисні цитрусові бадьорі аромати, що приносять нотки оптимізму та життєрадісності.

Ефірні олії для Левів

Лідерам за своєю натурою Левам піде на користь аромат мандарину, рододендрону, лілії, ванілі, лайма. Ці аромаолії підіймають настрій, стимулюють творчий потенціал, повертають ясність розуму, покращують пам'ять і здатність концентруватися на потрібній думці.

Ефірні олії для Дів

Дівам припаде до смаку меліса, імбир, кориця, фрезія, мирт. Люди, що народилися під знаком Діви, прагнуть у всьому до досконалості, мають проникливість і раціональність, дуже працьовиті. Ароматерапія з використанням перерахованих вище ефірних олій допоможе їм розслабитися і забути на час про суєту.

Ароматические масла

Ефірні олії для Терезів

Люблячим гармонію у всьому Терезам слід спробувати ефірну олію орхідеї, білого ірису, амбру, кедра, пачулі. Їхні вишукані та чарівні аромати принесуть чимало задоволення представникам знака зодіаку, додадуть сил і впевненості у прийнятті рішень.

Ефірні олії для Скорпіонів

Пристрасні та рішучі Скорпіони оцінять аромат іланг-ілангу, м'яти, лаванди, кориці, мускусу. Вони допоможуть зняти нервову напругу від постійного аналізу як своїх вчинків, так і оточуючих людей. Пом'якшать їх часом агресивну поведінку та дратівливість. Пробудять романтичний настрій та фантазію.

Ефірні олії для Стрільців

Активні та життєлюбні Стрільці будуть у захваті від ефірних олій неролі, туї, кипарису, гвоздики, ладану. З ними можна помріяти про далекі країни, будувати нові плани, розширювати горизонти та без страхів та побоювань впускати зміни у своє життя.

Ефірні олії для Козерогів

Стриманим та завжди правильним Козерогам підійдуть аромати сандалового дерева, грейпфрута, жимолості, липи, шавлії. Ці аромати позбавлять нав'язливих переживань і страхів, подарують стан внутрішнього спокою та почуття безпеки. Мінімізують прояви впертості та прагматизм.

Ефірні олії для Водоліїв

Для представників повітряних Водоліїв, повністю звернених до соціуму, гарні лотос, фіалка, меліса, апельсин, сосна звичайна. Аромаолії допомагають їм усунути порушення сну, дисциплінують, допомагають зібратися з думками та загострюють інтуїцію. Під впливом потрібних ароматів їм простіше знайти баланс між внутрішнім я та оточуючими.

Ефірні олії для Риб

Риби - наймістичніший і найінтуїтивніший з усіх знаків зодіаку. Їх ефірними оліями можна вважати евкаліпт, гвоздику, ялицю, неролі, мелісу. Вони надають оптимізм і віру у власні сили та в себе, допомагають впоратися з депресивним настроєм та меланхолією.

  • Одна маленька порада: не поєднуй більше ніж три ефірні олії в одній композиції.

Попередній пост
Дієта стіл №5
Дієта стіл №5: лікувальна система харчування для оздоровлення
Наступний пост
зір
Як дбати про свій зір: щоденні вправи та гімнастика для очей

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.