4 правила догляду за грудьми, яких обов'язково потрібно дотримуватись

Як доглядати за грудьми
Більшість дівчат припускаються помилок у догляді за шкірою грудей. Це дуже вразлива зона, яка деформується через різні фактори – зміни ваги, старіння, стрибків гормонального фону.

Ті, хто уникає догляду за грудьми, роблять помилку. Це призводить до застою рідини та поганої циркуляції крові, що сприяє втраті тонусу та пружності.

Жодних травм

Молочна залоза – одна з найніжніших частин тіла, тому ретельно оберігай її від будь-яких травм, навіть незначних ударів. Адже на цьому місці може сформуватися ущільнення, яке може переродитися в пухлину. Якщо перебуваєш у натовпі, схрести руки на грудях – це захистить від ліктів оточуючих.

Сама собі лікар

Регулярно раз на місяць проводи самообстеження – бажано в один і той же день. Для цього повільно та акуратно обмацуй груди, щоб визначити чи немає ущільнень, болючості, шорсткості на шкірі, виділень із соска. Якщо виявиш щось незрозуміле – терміново до лікаря!

женская грудь

Мереживний топ чи push-up?

Всегда носи бюстгальтер, даже если ты обладательница первого размера. На каждый день выбери удобную модель из натурального хлопка, которая не будет пережимать грудь и оставлять на коже следы. А вот эффектный push-up оставь для торжественных случаев – такой лифчик нарушает кровообращение. Избегай также узких лямок, которые сильно врезаются в плечи.

Спати найкраще в легкому топі, що не здавлює, а для занять спортом купити спеціальний спортивний ліф. Що стосується підбору розміру, зверніться до консультанта в магазині спідньої білизни.

Пляжна заборона

Напевно, ти чула, що засмага не приносить користі організму, швидше навпаки. Тому намагайся перебувати на сонці мінімально, а якщо вже йдеш на пляж, ніколи не засмагай топлес – завжди прикривай зону грудей купальником!

женская грудь

Як правильно провести самодіагностику?

Підійми ліву руку. Пальцями правої руки круговими рухами обмацуй ліві груди. Потім аналогічно проведи обстеження правої молочної залози.

Попередній пост
місячні їжа
ТОП-7 продуктів, які варто забрати з раціону під час менструації
Наступний пост
серцевий напад
5 речей, які потрібно робити зараз, щоб запобігти серцевому нападу в майбутньому

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.