Маски для росту нігтів: 5 найдієвіших рецептів

маски для росту нігтів
Займися зміцненням та оздоровленням своїх нігтів вже сьогодні!

Якщо ти мрієш мати довгі сильні нігті, але не поспішаєш скористатися послугами майстра з нарощування нігтів, тоді у нас є набагато бюджетні варіанти! Це маски для зростання нігтів, які допоможуть не тільки прискорити їх зростання, а й укріплять їх.

Маска з медом та бджолиний віск

Знадобиться:

  • Мед;
  • Оливкова олія;
  • Бджолиний віск;
  • Яйце.

Маска с медом и пчелиный воск

Як робити:

Маска для нігтів з медом та бджолиним воском не тільки корисна, але й дуже приємна процедура для ламких нігтів. Змішай 2 ст. ложки меду та оливкової олії. В отриману суміш додай попередньо збите яйце. Залий суміш 1 столовою ложкою теплої води та підігрів на водяній бані.

Хай маска охолоне. Опусти руки у ванну на 15-20 хвилин, потім злегка промокни руки паперовими серветками та дай залишкам води з медом вбратися.

Маску з використанням бджолиного воску роби наступним чином: розтопи віск будь-яким зручним для тебе способом. Занур нігті в теплий бальзам, а потім у воду. Застиглий віск не знімай, а залишай на нігтях до ранку. На руки потрібно буде одягнути бавовняні рукавички для підтримки зігрівального ефекту.

Маска з лимонного соку

Знадобиться:

  • Лимон;
  • Мед;
  • Крем для рук.

Маска из лимонного сока

Як робити:

Маски з використанням лимона можна зробити двома способами. Обидва варіанти дуже ефективні. Вони вибілять твої нігті, а також зміцнять і нададуть їм здорового блиску.

Перший варіант дуже простий: на 10 хвилин просто приклади дві часточки лимона до нігтів. Другий варіант: видави з одного середнього лимона сік і змішай його з медом у рівних пропорціях. Маску треба втерти в нігтьові пластини. Відразу не змивай. Чекай 20 хвилин.

За допомогою цих масок ти можеш швидко відновити нігті після нарощування. Але дуже важливо, після процедур нанести на нігті жирний живильний крем.

Маска з желатину

Знадобиться:

  • Вода;
  • Желатин;
  • Зволожуючий крем.

Маска из желатина

Як робити:

Візьми одну столову ложку желатину. Купити його можна у будь-якому магазині. Але дуже важливо, щоб він був без барвників. Розведи желатин у воді та добре розмішай, поки він повністю не розчиниться. Якщо желатин розчинився не повністю, то доведи його до готовності за допомогою водяної лазні.

Потім дай масці охолонути. Нанеси на нігті та руки зволожувальний крем. Візьми підготовлену маску з желатину для нігтів та занур у неї руки. Тримай їх там близько 10-15 хвилин і після цього змий.

Для різноманітності у ванночку для нігтів з желатином можна додати кілька крапель лимонного або апельсинового соку.

Робити таку маску для нігтів ти можеш раз на 3 дні. Після 10 процедур ти побачиш значний результат: нігті набудуть здорового зовнішнього вигляду, збагатяться вітамінами та прискориться їх зростання.

Маска з червоного перцю

Знадобиться:

  • Мелений червоний перець;
  • Вода;
  • Крем для рук.

Маска из красного перца

Як робити:

З приготуванням цієї маски доведеться трошки повозитися. Варто бути точною та зосередженою. Візьми ½ ч.л. кип'яченої води, ½ ч.л. меленого червоного перцю та 1 ч.л. жирний крем для рук. Змішай всі інгредієнти та підігрій на водяній бані. Важливо дати масці охолонути.

Нанеси суміш на нігті та тримай її протягом 10 хвилин, а потім змий. Витри нігті серветкою. Роби маску з червоним перцем раз на тиждень, і ти помітиш, як вона прискорить зростання твоїх нігтів.

Маска з йоду та морської солі

Знадобиться:

  • Морська сіль;
  • Вода;
  • Йод.

Маска из йода и морской соли

Як робити:

Візьми одну столову ложку морської солі та розведи її у склянці теплої води. Капни туди 2-3 краплі йоду. За допомогою ватного тампона втирай суміш у нігтьову пластину.

Робити це потрібно кілька разів на день. За допомогою такої маски твої нігті стануть міцними, прискориться їх зростання, а також ти забудеш про розшаровування. А якщо ти додаси до суміші кілька крапель олії лимона, то зможеш освітлити нігтьові пластини.

Фото у тексті: Depositphotos.com

Попередній пост
Манікюр
5 найпоширеніших речей, які здатні продовжити життя твоєму манікюру
Наступний пост
Продукти, від яких з'являються прищі
10 продуктів, через які твоя шкіра виглядає гірше: не їж це

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.