Гімнастика для обличчя: 7 вправ, які допоможуть зробити вилиці виразними

Гімнастика для обличчя
Сьогодні всі схиблені на ЗОЖ, адже воно допомагає відтягнути старіння. До того ж, не обов'язково робити різні ін'єкції, щоб омолодити обличчя або профілактувати появу зморшок. Досить просто зайнятися такою нехитрою справою, як фейсбілдинг.

Мода на фейсбілдинг з'являється та зникає. Але, хоч би що там не було, багато хто впевнений: м'язи обличчя слід тренувати, як і інші м'язи тіла. І ми з ними абсолютно солідарні.

Вправа 1: для схуднення обличчя

Відкрий рота, губи закатай усередину на зуби, напруж м'язи губ і щік. Поклади руки з боків обличчя, проведи ними вгору, уявляючи, як підіймається, підтягується обличчя. Виконуй вправу, доки не з'явиться втома м'язів обличчя.

Вправа 2: для усунення зморшок між бровами

З'єднай свої середній і вказівний пальці, потім притисни їх по лінії зростання брів. Потягни пальці вгору й убік, ніби розтягуєш зону між бровами. Тобі потрібно порахувати до 10 і потім розслабити пальці. Повторюємо.

Гимнастика для лица

Вправа 3: для корекції овалу обличчя, що прибирає сліди втоми

Зроби глибокий вдих, роздуй щоки, рівномірно розподіливши повітря. Зімкни губи, приклади долоні до щік так, щоб пальці опинилися на вухах. Натисни на щоки, одночасно опираючись ними тиску. Потримай 5 сік та розслаб обличчя. Повтори 10 разів.

Вправа 4: для опрацювання всіх м'язів щік

Встань перед дзеркалом, зроби губки у формі букви О, притисни язик до внутрішньої поверхні щоки. Твоє завдання притиснути язичок до щоки та навпаки якомога щільніше. Тепер переміщай язик за щокою, притискаючись нею якомога щільніше. Повтори по 20 разів на кожній стороні обличчя.

Вправа 5: для підтяжки нижніх м'язів щік

Засунь за в самий низ щоки великий палець і відтягуй її зсередини. Напругою м'язів притискаємо щоку назад до зубів. Повторюємо вправу для правої та лівої щоки.

Гимнастика для лица

Вправа 6: для тренування м'язів обличчя

Уяви, що в тебе в роті, за однією щокою, тенісна кулька. Перекочуй його через верхню губу за іншу щоку і потім через нижню назад. І так по колу.

Вправа 7: проти набряків

Цю вправу тобі доведеться повторити 10-15 разів. Для початку – закрий очі. Потім поклади долоні на лоба, а мізинці розмісти по лінії закритих віх. Обертай очима, ніби дивишся вгору і вниз.

Фото у тексті: Depositphotos.com

Попередній пост
Продукти, від яких з'являються прищі
10 продуктів, через які твоя шкіра виглядає гірше: не їж це
Наступний пост
Догляд за нігтями
Підточимо кігтики? 10 правил регулярного догляду за нігтями

Новини партнерів

Fresh

Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.
Шоубіз

Олександр «Терен» – можливий новий герой шоу «Холостяк»?

Український захисник зізнався, що чекає запрошення на популярну романтичну ТБ-програму.