Як зміцнити волосся навесні: 5 порад з домашнього догляду

Як зміцнити волосся навесні
Вітаючи весняне сонечко, ти «знімаєш капелюх» і… виявляєш, що ситуація далека від ідеалу. Через постійні перепади температури, частого використання фена і обігрівачів волосся стає сухим і січеним.

А якщо ранньою весною ти не приймала підтримуючий полівітамінний комплекс, твоя шевелюра може помітно порідшати. Одним візитом до перукаря ситуацію не виправиш, а от комплексне лікування швидко відновить здоров'я волосся.

Тільки зміцнивши волосся зсередини, ти досягнеш відчутного ефекту. Не замислюючись, зрізай кінчики, що січуться, - відновити їх вже неможливо (правда, деякі косметичні засоби здатні створити видимість гладкого рівного волосся, але лише на незначний час).

Для лікування волосся вибирай маски, які рекомендується наносити на вологе волосся (а не на сухе): саме воно забезпечує найбільш повний оздоровчий ефект.

В принципі, фахівці не рекомендують фарбувати або філювати ослаблене волосся. Але якщо тобі все ж таки не терпиться похизуватися в новому кольорі, зрозумій кілька простих правил. За 1-2 тижні до фарбування регулярно роби поживні та вітамінні маски для волосся. Після фарбування волосся на деякий час стає більш сухим, тому не варто мити його занадто часто.

уход за волосами

До речі, змінити колір волосся і при цьому їх оздоровити допоможе іранська хна – всупереч поширеній думці, вона буває різних відтінків. Тільки май на увазі, що така хна дуже стійка, а після її застосування не рекомендується використовувати фарбу з аміаком.

Для надання тьмяному волоссю блиску та еластичності мий їх яєчним жовтком, без додавання шампуню. Масажуючи, утріть жовток у шкіру голови, через 15 хв. змий теплою водою. Можливо, спочатку тобі здаватиметься, що волосся недостатньо добре промите, проте дуже скоро це відчуття пройде.

уход за волосами

Така процедура зробить волосся міцним і вбереже його від розшаровування. Боротися з випадінням волосся допоможуть самомасаж (масуй шкіру голови подушечками пальців, а не нігтями) та перевірені домашні рецепти.

Попередній пост
Як зміцнити нігті навесні
Як зміцнити нігті навесні: 10 корисних порад
Наступний пост
Чорні цятки
Чорні цятки на обличчі: звідки вони беруться і як їх позбутися

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.