Як зміцнити нігті навесні: 10 корисних порад

Як зміцнити нігті навесні
Нігті завжди страждають від весняного авітамінозу, стають ламкішими, можуть шаруватися і погано рости. Для цього необхідно трохи змінити догляд і приділити нігтям особливу увагу.

Ці 10 порад не складні, доступні та легко здійсненні для кожної. Спробуй дотримуватись хоча б половини цих правил, і ти скоро побачиш результат.

Використовуй рукавички. Одягай їх, коли робиш прибирання, будь-який домашній посуд і миєш посуд.

Наноси на руки живильний крем щоразу перед тим, як одягаєш рукавички. Також можеш купити в аптеці вітамін А в ампулах і втирати його в нігті хоча б раз на день.

Наноси на кутикулу та нігті живильне масло як мінімум на ніч. Це не тільки збереже твій манікюр, а й допоможе нігтям.

уход за ногтями

Якщо ти працюєш за комп'ютером, то постав біля нього зволожуючий крем для рук та нігтів і кілька разів за робочий день змащуй руки. Від комп'ютера шкіра рук та поверхня нігтів дуже пересихає.

Не менше 2 разів на тиждень їж рибу і віддай перевагу червоному м'ясу. Ці продукти містять потрібне для нігтів залізо. Морквяний сік містить вітамін А, морська капуста та шпинат багаті на йод.

Добре зробити суміш з оливкової олії, додавши кілька крапель лимонного соку. Нанеси цю суміш на нігті 1-2 рази на тиждень. Одягни бавовняні рукавички та залишся в них на ніч.

Розчини чайну ложку морської солі в 0,5 літра теплої води та потримай руки приблизно 20 хвилин. Потім висуши руки рушником, не змиваючи водою, і нанеси живильний крем.

уход за ногтями

Манікюр необхідно робити регулярно не рідше 1 разу на 2 тижні. Для зняття лаку з нігтів застосовуй рідину, яка не містить ацетону.

Для зміцнення та живлення нігтів масажними рухами втирає в нігтьові пластини вітамін А або Е, що продається у звичайній аптеці. Процедуру зручніше виконувати перед сном.

Корисно проводити ще одну процедуру, що зміцнює – парафінотерапію. Суть парафінотерапії в тому, що руку занурюють у місткість із теплим воском, потім виймають і чекають, доки віск застигне. При цьому відбувається глибоке прогрівання тканин, а всі поживні речовини, нанесені на нігті, починають активно вбиратися. Це дуже корисно для нігтів, намагайся дозволяти собі цю процедуру хоча б раз на місяць або зроби курс із кількох процедур раз на пів року.

Попередній пост
догляд за шкірою навколо очей
8 секретів по догляду за шкірою навколо очей, які допоможуть виглядати молодше
Наступний пост
Як зміцнити волосся навесні
Як зміцнити волосся навесні: 5 порад з домашнього догляду

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна