10 продуктів, через які твоя шкіра виглядає гірше: не їж це

Продукти, від яких з'являються прищі
Якщо у тебе постійні проблеми зі шкірою, задумайся, які фактори можуть їх провокувати? Є продукти, які сприяють появі прищів. Постарайся виключити їх із раціону.

Найчастіше причина появи прищів приховується у неправильному харчуванні. Ось список продуктів, що викликають проблеми зі шкірою.

Шпинат

Цей дієтичний та корисний овоч може провокувати появу недосконалостей на шкірі. Усьому винен йод, якого у шпинаті дуже багато і він накопичується в організмі у великих кількостях.

Алкоголь

Він має властивість розширювати судини. А це спричиняє почервоніння та зневоднення чутливої шкіри.

Напівфабрикати

Так, вони заощаджують час у приготуванні їжі. Але ці всілякі сосиски, ковбаси та інші напівфабрикати містять велику кількість ароматизаторів та барвників. І все це потім позначається на твоїй шкірі.

Кава та шоколад

Кава збільшує вироблення гормону кортизолу, що відповідає за стрес. А він – одна з головних причин прищиків. До речі, найнебезпечнішою є кава на порожній шлунок, тому намагайся починати ранок не з чашки міцної кави, а зі склянки води з лимоном та повноцінного сніданку. Читай також, чим можна замінити каву.

Кофе и шоколад

Молочні продукти

Найчастіше прищі виникають від молочних продуктів: жирні сири, молоко, морозиво. Ця група продуктів провокує активнішу роботу сальних залоз, а це також провокує виникнення акне.

Солодке та борошняне

Ці продукти взагалі протипоказані нашій шкірі. Цукор, шоколад, цукерки, торти, печива, чіпси та морозиво викликають появу прищів.

Горіхи

З горіхами потрібно бути обережним. Мигдаль та фісташки, арахіс та волоські горіхи – всі вони викликають появу прищів. Їх корисно вживати лише у невеликій кількості.

Орехи

Смажена їжа

Смажена їжа особливо неприйнятна у твоєму раціоні, тим більше якщо ти маєш схильність до запалень на шкірі.

Фаст-фуд

Смачний хот-дог або гамбургер містять дуже багато жиру та солі, а це відразу відбивається на шкірі у вигляді прищів та висипки. Окрім того, фаст-фуд скорочує життя.

Фаст-фуд

Консерви

Ці продукти зазвичай містять велику кількість солі або цукру, що необхідно для їхнього тривалого зберігання. Але ти тільки уяви, яке навантаження йде на нирки та підшлункову залозу! Ти, звичайно, можеш ризикнути вживати подібний продукт, але чекай, надалі, набряклість, одутлість обличчя, розширення судинної сітки, зневоднення шкіри та втрату її тонусу.

Фото у тексті: Depositphotos.com

Попередній пост
маски для росту нігтів
Маски для росту нігтів: 5 найдієвіших рецептів
Наступний пост
Гімнастика для обличчя
Гімнастика для обличчя: 7 вправ, які допоможуть зробити вилиці виразними

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.