Що робити, якщо електризується волосся: 3 перевірені кроки, особистий досвід та секретний інгредієнт

електризується волосся
Електризоване волосся зіпсувало настрій жодній дівчині. Адже, хіба може бути красивим укладання, коли волосся просто стирчить у різні боки та з ним нічого не можна вдіяти?

Звичайно ж, ні. Статична напруга у волоссі особливо часто з'являється у холодну частину року, коли у приміщеннях – неймовірно сухо, а на вулиці – холодно. Щоб не допустити електризації волосся, дотримуйся нескладних правил.

Гребінець

Від гребінця багато залежить. А точніше від матеріалу, з якого вона зроблена. У холодну пору року відмовся від використання гребінців, зроблених із пластмаси. Віддай перевагу гребеням, зробленим із натуральних матеріалів.

Пам'ятай, натуральні матеріали сприяють зняттю статичної напруги та роблять волосся більш блискучим.

Лайфхак: щоб зробити розчісування не тільки ефективним від електризації волосся, але й корисним, додай на гребінець 2 краплі ефірної олії розмарину.

девушка расчесывается

Масло

Дуже, взимку і в першу половину зими олії просто повинні стати обов'язковою частиною твого догляду. Використовуй їх 2 рази на тиждень як добавку до твоєї базової маски (3-4 краплі на столову ложку готової маски), а також не забувай купити масло, яке працюватиме, як термозахист.

До речі, такий продукт не тільки захищатиме волосся від пошкоджень та сухості, але й зніме електризацію протягом дня, якщо вона раптом з'явиться – достатньо нанести краплю олії на долоні, розтерти її та «пройтися» по волоссю.

Важливо: завжди вибирай шапки із натуральних матеріалів.

Фен

Звичайно ж, укладання волосся феном робить його сухим. А сухе волосся першим електризується, а ефект від цього процесу прибрати досить складно.

Тому не забувай зволожувати волосся: використовуй маски, кондиціонери та обов'язково суші волосся лише після використання засобу для термозахисту. Ідеально, якщо волосся ти навчишся сушити теплим або холодним повітрям, назавжди забувши про високі температури.

Особистий досвід

Зараз у мене освітлене волосся, яке, звичайно ж, страждає від сухості та часто електризується. Особливо, проблема посилюється, коли доводиться носити шапку (весна, прийди вже нарешті!).

Щоб волосся красиво лежало, я вже випробувала все: зволожувальні серії, харчування та засоби на основі олій. Так, від відходу ситуація стає кращою, проте проблема не вирішується повністю. І варто надіти шапку або розпустити волосся під час поїздки в машині (коли вони труться об сидіння), і на волосся без сліз поглянути просто неможливо.

У будь-якій ситуації (навіть, коли здається, що все зникло) мене рятує один нескладний лайфхак – кокосове масло. Варто взяти зовсім трошки масла, розігріти його в руках і нанести на волосся, яке стоять дибки, як ситуація вмить стає кращою. А за 3-4 хвилини зникає зовсім.

кокосовое масло

Тому в моїй сумці кокосове масло можна знайти завжди. Так, його також можна наносити на сухі губи та сухі ділянки рук. Дуже універсальний та дієвий засіб.

Попередній пост
ефектні стрілки
Б'юті-лайфхакі: як намалювати ефектні стрілки за 3 хвилини
Наступний пост
мішки під очима
Позбавляємося від мішків під очима: 10 способів

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.