3 простих поради, як укласти неслухняне волосся

Як укласти неслухняне волосся
Як правильно укладати волосся, щоб воно не жило своїм життям?

Неслухняне волосся – проблема для багатьох жінок. Ми часто замислюємося про те, як правильно укладати волосся, щоб зачіска не псувалася і мала ефектний вигляд.

Ми знайшли прості та ефективні способи, які допоможуть тобі навчитися укладати волосся.

Щипці для волосся

Нехай і щипці вважаються одним із найнебезпечніших засобів для волосся, але один із найефективніших, коли ми хочемо красиво укласти волосся.

Розчеши чисте волосся і пригладь їх за допомогою гарячої праски. Волосся можна трохи підкрутити, але сенс залишається одним - вони стануть слухняними та акуратними.

Утюжок  для волос

Фен

Використовувати фен для укладання волосся не найпростіший, але також дуже ефективний спосіб. Озбройся феном і гребінцем. Одночасно суши та укладай волосся по лінії їх росту. Спершу може бути складно, але в тебе вийде.

Фен для волос

Гель

Укладати волосся гелем досить легко. Особливо якщо ти спочатку використовувала фен. Уклади волосся за допомогою фена, а після нанеси трохи гелю для волосся на особливо неслухняні ділянки. І сміливо виходь на вулицю з гарною зачіскою.

Гель для волос

Попередній пост
Як спалити 500 калорій
Як спалити 500 калорій: 5 вправ, які займуть не більше 15 хвилин
Наступний пост
догляд за волоссям
Як правильно доглядати волоссям в зимовий період

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.