Як врятувати губи від сухості та лущення взимку

Як врятувати губи
Морози не люблять нашу шкіру, роблячи її сухою та неживою. Особливо це стосується губ.

Шкіра губ найніжніша і найчутливіша на нашому обличчі. Особливо вона страждає на морозі, коли вітер і холодна температура просто безжальні.

Але річ ще не тільки в цьому. Ми постійно (навіть неусвідомлено) облизуємо губи та робимо їх вологими, слина дратує шкіру губ, а постійна волога змушує їх тріскатися.

Як врятувати губи під час морозу?

По-перше, варто щотижня використовувати м'який скраб для губ. Це допоможе позбавитися від відмерлих клітин, вирівняти шкіру і зробити її більш гладкою та бархатистою. Важливо те, що скраб не повинен викликати почуття утягнутості та дратувати губи.

уход за губами

По-друге, після використання скрабу, не забувай про зволожувальний бальзам. Про нього ніколи не варто забувати. Бальзам захищає губи від вітру, зволожує та лікує їх, допомагаючи боротися із сухістю.

Особливо гарний бальзам у якому є натуральні олії, вітаміни А та Е, пантеон та бджолиний віск. Від силіконів та ментолу у складі краще відмовитися.

До речі, рідкі помади (не матові!) допомагають доглядати губи протягом дня, адже в їхньому складі ціла купа корисних зволожувальних компонентів.

Попередній пост
догляд за волоссям
5 правил у догляді за волоссям, яких необхідно дотримуватися взимку
Наступний пост
Проблеми шкіри: лікуємо, а не маскуємо
Лікуємо, а не маскуємо: 7 ефективних порад щодо догляду за проблемною шкірою обличчя та тіла

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.