5 б'юті-помилок влітку, які можуть зіпсувати все

б'юті-помилки
Чого не можна робити, якщо не хочеш виглядати дивно цього літа?

Виглядати добре хочеться завжди, але у літній період особливо. Однак, спека та зміни вологість часом псують всю малину і не дозволяють нам розігнатися на повну котушку.

Для того, щоб ніщо не заважало тобі виглядати красиво, зверни увагу на ці 5 популярних б'юті-помилок, які зіпсують тобі весь зовнішній вигляд, якщо їм дозволити.

Піт

Багато дезодорантів перестають працювати за кілька годин і за умови спекотної спеки. Для тривалого впливу дезодоранту, потрібно дотримуватись інструкції та обробляти дезиком тривалого впливу свою шкіру раз на тиждень.

Макіяж, який потік

У спеку макіяж пливе. Це не секрет. Але із цією проблемою можна боротися. Зафіксуй свій макіяж за допомогою прозорої пудри, а стрілки на очах за допомогою тіней відповідного відтінку. Це допоможе твоєму макіяжу протриматися довгий час.

Макияж

Жирний блиск на обличчі

Вважається, що під час спеки сальні залози працюють із потрійною силою. Однак це не так. Сальні залози працюють завжди, просто на спеку піт виділяється сильніше і робить його помітнішим.

Матуючі засоби тут не стануть панацеєю, а ось очищаючі глиняні маски та легкі скраби для обличчя чудово допоможуть упоратися з цією проблемою.

Сонячний опік

Якщо ти довго ходила під відкритим сонцем і, попри те, що завдала сонцезахисного крему, все одно отримала опік, це все зрозуміло. Річ у тому, що будь-який сонцезахисний крем перестає працювати за дві години, тому його потрібно оновлювати.

Солнечный ожог

Запалення на обличчі через SPF

Очень часто из-за использования кремов с SPF могут появиться прыщи и воспаления. Дело в том, что сильные солнечные фильтры позволяет сделать структуру крема маслянистой, а значит, забить поры. Вечером стоит сделать небольшой пилинг, чтобы избавиться от частичек крема. 

Попередній пост
мішки під очима
Позбавляємося від мішків під очима: 10 способів
Наступний пост
макіяж
4 простих кроки до природного блискучого літнього макіяжу

Новини партнерів

Fresh

Весілля

Дерев'яне весілля: як відсвяткувати 5 років від дня весілля

Практичні поради та ідеї для затишного та незабутнього святкування, які підходять для різних вподобань та бюджетів.
Психологія

Розвиваючі мультфільми для дітей 2 років

Зібрали найкращі мультики для дітей.