Нічний догляд за тілом: що і як використовувати перед сном

Такі ніжні ночі
Доглядати за своєю шкірою і насолоджуватися ніжністю навіть уночі? Подаруй своєму тілу найтрепетнішу турботу цілодобово!

Протягом дня навіть найзайнятіші з нас встигають приділити час догляду за собою, тим більше, що ніжити своє тіло не тільки здорово, але й дуже приємно. Але як зробити так, щоб догляд за собою та боротьба за чистоту не припинялися навіть уночі? Відповідь проста: довірся природі!

Натхнення природою

У твоїй спальні все повинно спонукати до відпочинку. Подбай про те, щоб тебе оточували предмети лише з натуральних матеріалів. Найкраща постіль – лляна, найкомфортніша піжама – шовкова, найтепліший плед – з альпаки.

Готуючись до сну, наноси на тіло креми, що містять натуральні олії: персикова, ромашкова, абрикосових кісточок. Також позбався синтетичних ароматизаторів у своїй спальні – віддай перевагу аромалампі. Накапай у неї композицію з твоїх улюблених ефірних олій.

девушка ухаживает за кожей

Звуки спокою

Навіть якщо ти божеволієш від ритмів сучасної естради, перед сном налаштуватися на відпочинок допоможуть звуки природи. Спів птахів, шум прибою, шелест листя – спочатку ці звуки можуть здатися тобі досить дивними у міській квартирі. Повір, поступово ти навчишся відчувати справжній релакс, уявляючи, ніби перебуваєш на морському узбережжі або на залитому сонцем вечірньому лужку.

Смак щастя

Дуже важко заснути, якщо ти голодна чи нервуєшся. Звичайно, рано чи пізно в обійми Морфея потрапиш, але сон буде тривожним і не принесе повноцінного відновлення сил. Спробуй незадовго до сну випити маленьку чашку справжнього какао. Такого, як тобі готувала бабуся: на жирному молоці, у маленькій каструльці. Смак шоколаду змусить тебе відчути себе щасливою, всі тривоги підуть, а сон буде глибоким.

Якщо ти на дієті, віддай перевагу ромашковому чаю. Ромашка відома своїми заспокійливими властивостями, більше того, вона підвищує опірність організму до інфекцій. Так що за допомогою філіжанки ароматного чаю з квіток ромашки ти не тільки чудово проведеш ніч, але й даси відсіч вірусам!

девушка умывается

Наповнення коханням

Щовечора роби перед сном розслаблюючий ритуал. Прийми теплий душ, почитай улюблену книгу, розкажи близьким людям, як вони дорогі для тебе. Обов'язково дозволь коханому подбати про тебе: легкі дотики, розслабляючий масаж і ніжні поцілунки допоможуть тобі поринути у сон абсолютно щасливою.

Попередній пост
Неймовірні очі
Неймовірні очі: як зробити гарний макіяж тим, хто носить окуляри
Наступний пост
волосся
13 продуктів для гарного та здорового волосся

Новини партнерів

Fresh

Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.