Кожному за потребами: важливі правила догляду за волоссям узимку

догляд за волоссям
Шапки псують укладання, а перепади температур послаблюють пасма. Індивідуальний догляд – ключик до успіху!

Гарне, шовковисте і головне, здорове волосся – прикраса кожної жінки. І ти, звісно, не виняток. Напевно ти любиш пройтися вулицею, милуючись відображенням у вітринах, а там ти – гарна ти з новою зачіскою чи вдалим укладанням.

Догляд за волоссям у домашніх умовах буде приємним та ефективним, якщо ти візьмеш на озброєння наші поради та засоби для волосся, які зроблять твої локони предметом твоєї гордості.

Посічені кінчики

Взимку кінці волосся зазвичай виглядають з-під шапки. Як наслідок – мороз атакує на повну, звідси розшаровування та посічені кінці. Тут уже нічого не вдієш – доведеться різати. Класичний боб середньої довжини (з чубчиком або без) – наймодніше рішення цього сезону. Спробуй!

Пухнастість волосся

Головні убори та пересушене повітря в приміщеннях призводять до того, що волосся електризується і пушиться. Приборкати непокірних допоможуть живильні масла для волосся. Перед миттям зроби олійне укутування. Обов'язково використовуй рицинова олія – вона глибша за інших проникає в кожне волосся. А після миття використовуй незмивне масло-догляд або бальзам.

девушка с кудрявыми волосами

Примхливі завитки

Таке враження, що взимку у хвилястого волосся псується структура: вони якось змінюються і замість пружних завитків або ніжних локонів перетворюються на щось незрозуміле. Насправді це мороз зневоднює і без того схильне до сухості хвилясте волосся. Щоб вони красиво лежали навіть після головного убору, потрібне додаткове зволоження. Протягом дня (за годину до виходу на вулицю) збризкуй пасма термальною водою. Використовуй маски з медом та прополісом – вони відновлюють пасма.

Волосся швидко забруднюється

Неправда, ніби часте миття псує волосся. Мій їх так часто, як необхідно, просто вибирай відповідний твоєму типу пасм шампунь. Хоча б на якийсь час мінімізуй використання укладальних засобів. Раз на два тижні застосовуй скраб для шкіри голови для максимально глибокого очищення. Допоможуть також фітополіскування. Після кожного миття промивай волосся відваром кропиви, лопуха, кори дуба, ромашки або лушпиння цибулі. Після цього вже не використовуй воду, а волосся суші звичайним способом. Продовжити чистоту волосся допоможуть і маски з коньяком або спиртовим екстрактом прополісу.

у девушки грязные волосы

Втрата обсягу

Головні убори приминають волосся, а якщо воно до того ж тонке і слабке від природи, то втрата обсягу неминуча.

Виходу два. Перший – надати прикореневий об'єм за допомогою укладання. Суші волосся біля коріння насадкою з дифузором, нахиливши голову вниз. Не використовуй важкі укладальні засоби (креми, воски, гелі). Віддай перевагу лаку або легкій пінці. Друге рішення полягає в тому, щоб замаскувати нестачу обсягу. Гладкі укладання з глибоким бічним проділом виглядають дуже ефектно. І ніхто не здогадається, що там у тебе насправді з об'ємом біля коріння!

Попередній пост
ванночки для рук
5 ванночок для рук, які стануть у пригоді восени та взимку
Наступний пост
догляд за волоссям
5 правил у догляді за волоссям, яких необхідно дотримуватися взимку

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.