Бьюті-ритуали: секрети краси актриси серіалу «Швидка» Поліни Фролової

Поліна Фролова
Кожна дівчина повинна мати у своєму арсеналі шарм, красиву усмішку, а ще косметичку. Аби в потрібну мить підкреслити свою красу.

Спеціально для «Единственная» актриса серіалу «Швидка» на телеканалі НЛО TV Поліна Фролова поділилась своїми секретами і б’юті-ритуалами.

– Поліна, розкажи, що завжди є у твоїй косметичці?

Моя косметичка – це окрема маленька валіза. Перелік того, що всередині, може здатися довгим. Половину з того, що там є, я використовую дуже рідко. Ніколи не знаєш, що може знадобитись. Тому, головне, що воно там є.

– Що для тебе важливіше – доглядові засоби чи декоративна косметика?

І те, і інше для мене важливо. Але так як на зйомках мене гримують, то важливіші – засоби з догляду за шкірою обличчя. Аби відновити шкіру після щоденного макіяжу і тонни гриму.

Полина Фролова

– Розкажи, якими косметичними засобами з догляду, на твою думку, треба користуватися обов’язково?

Це все дуже індивідуально. Особисто моя думка: обов’язково має бути молочко для змивання макіяжу, гель для вмивання, тонік, зволожуючий крем для обличчя і під очі.

Читайте також

– Твій повсякденний мейкап – який він? Без чого точно не вийдеш на вулицю?

Можу вийти на вулицю абсолютно без макіяжу. Для мене це не є проблемою. Але зазвичай, у повсякденному житті я користуюсь BB-кремом, помадкою для брів, пудровими тінями нюдових відтінків, олівцем для промальовування міжвійки, використовую туш для вій та трохи рум’ян.

– Любиш яскравий макіяж чи обираєш натуральні відтінки? Умієш сама робити вечірній макіяж, або довіряєш цю справу професіоналам?

Люблю легкий макіяж, який підкреслює риси обличчя. Але якщо це вечірній образ, то можу нафарбувати очі яскравіше. Мені подобається втілювати ідеї власноруч.

Полина Фролова

– У тебе є твої особисті секрети/лайфхаки краси?

Коли я наношу косметику з догляду за обличчям, а саме крем, кожен вечір роблю масаж обличчя. А от догляд за волоссям я довіряю тільки одному майстру. В мене є колористка, тільки вона мене фарбує, тільки вона робить всі маніпуляції з моїм волоссям. Я ніколи не ходжу до інших перукарів. Ось скільки я фарбую волосся, а роблю я це досить часто – або для серіалів, або ж для зміни мого іміджу, довіряю лише одній людині.

Читайте також

– Як ставишся до «уколів краси?»

М’яко кажучи, не дуже. Мені до вподоби натуральна краса. Нещодавно в ресторані мій хлопець звернув увагу на те, що я єдина дівчина, в якої не накачані губи. І в той момент мені стало сумно від того, як дівчата знищують свою індивідуальність. Звичайно, інколи уколи бувають потрібні. Але треба знати міру.

Полина Фролова

Фото у тексті: прес-служба каналу НЛО TV

Попередній пост
Must-have цієї зими
Must-have цієї зими: 13 засобів по догляду, які повинні опинитися в твоїй косметичці
Наступний пост
Як спалити 500 калорій
Як спалити 500 калорій: 5 вправ, які займуть не більше 15 хвилин

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.