Популярні бренди Cruelty Free

Популярні бренди Cruelty Free
P
Косметичні компанії відрізняються поглядами на норми виробництва.

Багато хто тестує свої товари або певні компоненти на тваринах, які страждають від впливу агресивних речовин, також такі випробування можуть завершуватися летально. Виходить так, що поки ми наносимо улюблений крем або блиск для губ, сотні мільйонів тварин піддаються жорстокому ставленню в лабораторіях заради того, щоб покупці були впевнені в безпеці косметики.

Як тоді перевіряти безпеку формул б’юті-засобів без випробувань на тваринах? Деякі сучасні бренди знаходять людей, які добровільно погоджуються на випробування. Крім того, сьогодні існують нові методи, пов’язані з науковим прогресом, зокрема використання в зазначених цілях комп’ютерного моделювання або вирощених у штучному середовищі клітин людського епітелію. Пропонуємо ознайомитися з популярними брендами, які виготовляють безпечну, якісну та ефективну косметику зі статусом Cruelty Free.

Cruelty Free

Pixi

Засоби для догляду за шкірою та створення ефектного макіяжу Pixi швидко набули популярності завдяки унікальним формулам на основі натуральних компонентів, а також етичній позиції щодо тварин. Креми, сироватки, тоніки, патчі, гелі, лосьйони британського бренду є багатофункціональними та націлені на збереження молодості, усунення ознак в’янення шкіри. Філософія команди Pixi полягає в тому, що косметика повинна підкреслювати природну красу, а не створювати маску.

Бестселери: сяйлива тонізувальна сироватка Pixi Glow; міст для обличчя Pixi Vitamin Wakeup; еліксир для шкіри навколо очей Pixi 24K Eye.

Kevin Murphy

Kevin Murphy

Б’юті-компанія з Австралії, заснована стилістом Кевіном Мерфі, не випробовує на тваринах свою готову продукцію або окремі компоненти, як і їхні постачальники або треті сторони, а також не віддає на реалізацію в ті держави, де такі тестування передбачені законом. Бренд Kevin Murphy представляє широкий асортимент засобів для догляду за волоссям, зручного та красивого стайлінгу, для повсякденного укладання та захисту від термоприладів.

Бестселери: шампунь, що реконструює і зміцнює, і кондиціонер для волосся Kevin.Murphy Repair-Me.Wash; тонувальний бальзам-догляд Kevin.Murphy Cool.Angel для світлого волосся.

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup

Бажаєте використовувати для створення мейку трендову та професійну косметику, створену без жорстокості до тварин, обирайте NYX! Продукція бренду відповідає сучасним стандартам б’юті-індустрії, має сертифікати якості та є визнаною організацією PETA. Виробник не проводить тестувань на тваринах на всіх етапах, проте створює безпечні декоративні засоби.

Бестселери: мінеральна розсипчаста пудра NYX Professional Makeup; консилер-сироватка NYX Professional Makeup Bare With Me; рідка матова помада NYX Professional Makeup.

Лабораторні випробування в б’юті-індустрії не передбачають, що умовному кролику нанесуть маску для волосся та його шерсть не постраждає, адже результат тестування не завжди позитивний і може призвести до каліцтва та загибелі тварини. Про це варто пам’ятати щоразу, коли вирішуєте придбати косметичний засіб, та все-таки обирати бренди Cruelty Free. Настав час перевірити свою косметичку й поповнити її лише якісною продукцією виробників, які виступають проти жорстокості щодо тварин.

Попередній пост
Проблеми шкіри: лікуємо, а не маскуємо
Лікуємо, а не маскуємо: 7 ефективних порад щодо догляду за проблемною шкірою обличчя та тіла
Наступний пост
манікюр
Зміцнити та відбілити: ТОП-5 процедур для сильних нігтів

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.