ТОП-3 жіночих аромати для весни 2023

аромати для весни
P
Вже за кілька тижнів нарешті прийде справжня тепла весна.

Щоб наповнити цю прекрасну пору яскравими фарбами, достатньо додати до образу одну, але дуже важливу деталь – нові весняні парфуми. Які аромати найкраще підійдуть? Ми вибрали 3 найкращих жіночих аромати для весни 2023.

Chanel Chance Eau Tendre

Першим ми рекомендуємо купити жіночий парфум Chanel Chance Eau Tendre. Аромат, що втілює весняний настрій з його квітковими та фруктовими відтінками. Композиція відкривається освіжаючими нотами грейпфрута та айви, а серцеві ноти жасмину та гіацинту надають їй м'якість та жіночність. Базові ноти ірису, мускусу та кедра надають запаху теплоти та чуттєвості. Духи стануть ідеальним вибором для роботи в офісі або прогулянки з друзями, так і для вишуканого вечірнього заходу.

Giorgio Armani My Way

Наступний у списку – Giorgio Armani My Way. Сучасний та витончений запах, що втілює дух свободи та пригод. Аромат відкривається цитрусовим вибухом яскравого бергамота та квітки апельсина, а серцеві ноти туберози та жасмину надають йому квіткового та жіночного відтінку. Базові ноти ванілі, кедра та білого мускусу дарують йому теплоту та насиченість. Духи ідеально підійдуть для будь-якого випадку: романтична вечеря чи ділова зустріч – вони ідеально доповнюватимуть образ.

Giorgio Armani My Way

Chloe Eau de Parfum

І останній, але не стосовно важливо – аромат Chloe Eau de Parfum. Класичний та непідвладний часу запах, який десятиліттями був фаворитом жінок. Композиція відкривається солодкуватими нотами білої фрезії, лічі та півонії, а серцеві ноти троянди, конвалії та магнолії надають йому витонченого та вишуканого відтінку. Базові ноти кедра та амбри дарують аромату стійкість та об'єм. Ідеальний вибір для будь-якого заходу.

Всі три запахи ідеально підходять для весняного сезону, їх легкі та освіжаючі ноти передають усю суть цієї чудової пори. Якщо ви шукаєте жіночний та квітковий аромат із сучасним та витонченим звучанням, одні з трьох духів обов'язково вам сподобаються.

Вибір парфуму – завдання нелегке. Усі композиції розкриваються по-різному, незвичайні ноти іноді звучать незвично чи незрозуміло. Але є аромати, які підкорюють серця мільйонів саме своєю простотою та класичним ніжним та легким звучанням. Якщо і вибирати парфуми без попереднього тесту - то одні з цих трьох.

Попередній пост
Скраб від целюліту
3 ефективні скраби від целюліту, які ти можеш зробити сама
Наступний пост
ластовиння
Як прибрати ластовиння (веснянок): 4 ефективні домашні маски

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.