10 хитрощів по догляду за волоссям, які допоможуть тобі виглядати незрівнянно

розкішне волосся
Розкішна шевелюра не завжди є подарунком із небес. Найчастіше вона досягається ретельним доглядом та правильними звичками. Хочеш мати шикарне волосся, як у голлівудської зірки? Тоді тобі варто звернути увагу на 10 простих порад.

Додати волосся об'єму, зробити хвіст пишніше або вдосконалити звичайне укладання стало ще простіше! Ці нескладні лайфхаки для волосся допоможуть вам виглядати краще без особливих зусиль.

Більше вітамінів

Волосся, зуби, нігті – їх зовнішній вигляд безпосередньо залежить від вмісту вітамінів у нашому організмі. Якщо тобі здається, що ти недостатньо отримуєш поживні речовини з продуктів, що входять у твій раціон, подумай про вітаміни в таблетках.

Захищай волосся від сонця

Сонце має негативний вплив як на шкіру, так і волосся. Сонцезахисного крему для волосся поки не існує, але не соромся ховати волосся під стильний капелюх, а головне - посилено їх підживлювати після прийому сонячних ванн.

девушка ухаживает за волосами

Сміливо обрізай посічені кінчики

Давно відома істина - волосся буде рости подвійно швидше, якщо регулярно (хоча б раз на два місяці) обрізати кінчики. Це допоможе не тільки зберегти здоровий і живий вид волосся, але й стимулюватиме їх зростання.

Вибирай правильний шампунь

У наші дні від різноманітних засобів для волосся ломляться полиці супермаркетів, але у виборі шампуню варто все ж таки бути акуратнішим. Звертай увагу на склад, співвідношення органічних речовин з відвертою хімією і, при можливості, віддай перевагу біо-шампуням.

Уникай температурних контрастів...

Якою б не була пора року, намагайся обполіскувати волосся водою кімнатної температури, оскільки гаряча вода робить волосся тендітним і вразливим.

…і особливо високої температури

Фени та плойки ніколи не приносили користі волоссю, але якщо вже в них є особлива необхідність, намагайся регулювати їх на найнижчий градус.

девушка ухаживает за волосами

Спи на шовковій наволочці

І зовсім нема чого міняти всю постільну білизну на новомодний шовковий комплект від Версаче, можна обмежитися лише наволочкою. Речовини, що містяться в шовку, перешкоджають електризації волосся, а також допомагає уникнути заплутування і ламкості.

Користуйся поживними засобами

Кондиціонери та маски для волосся недарма користуються широким попитом. Але, як і з шампунем, потрібно бути впевненим у їхньому якісному складі. Або ж пробувати бабусині методи - споліскувати волосся кефіром.

Дотримуйся одних і тих самих засобів

Різноманітність та затяжні експерименти – погана ідея. Волосся любить стабільність. Тому визначившись із маркою продуктів для догляду за волоссям, постарайся зберігати їй вірність.

Зверни увагу на харчування

У нашому організмі все взаємопов'язано, тому без правильного харчування шикарної гриви не мати. Продукти з високим вмістом заліза, протеїну та цинку дуже цілюще впливають на ріст та здоровий вигляд волосся.

Попередній пост
скраби від чорних цяток
4 ефективні скраби від чорних цяток, які можна зробити своїми руками
Наступний пост
Літній догляд за шкірою обличчя
Що потрібно зробити після 25 років, щоб шкіра обличчя була здоровою?

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.