Ніжний, яскравий та незвичайний: тренди весняного манікюру на будь-який смак

Тренди манікюру: весна 2023
Усе ще вагаєшся, який колір обрати для манікюру навесні й шукаєш ідеї на Pinterest? У нас є дещо для тебе.

З приходом весни дівчата все частіше обирають яскраві, ніжні та світлі відтінки манікюру, прикрашені різноманітними дизайнами. М’ятний, небесно-блакитний, фісташковий, лавандовий, карамельний та молочний відтінки - топ цього сезону. Ця пора асоціюється із сонцем, теплом та легкістю, саме тому в нашій добірці ви обов’язково знайдете щось для себе.

Красивий манікюр - це візитівка кожної дівчини, тому можна заздалегідь обрати колір та дизайн, щоб втілити вашу ідею у життя, а з вибором ми допоможемо. Цієї весни в тренді також нюдові відтінки бежевого та рожевого кольорів, розбавлені яскравими акцентами у вигляді мазків, малюнків, стемпінгу тощо. Саме тому наша добірка не залишить тебе байдужою.

Молочні бази

Молочні бази — мастхев у світі манікюру й залишається в тренді цього сезону. Завдяки гелевій консистенції вдається не тільки виконати ідеальне вирівнювання, а й укріпити нігтьову пластину за допомогою, лише, одного засобу. Манікюр у світлих відтінках личитиме кожній красуні, до того ж вдало поєднується, як із класичними образами, так і зі святковими. Якщо є бажання підкреслити жіночність та витонченість, варто надати перевагу саме молочним рожевим та бежевим відтінкам.

Є сумніви щодо форми нігтів? Придивіться до мигдалеподібної форми та м’якого квадрата, що в поєднанні зі світлими відтінками, чудово довершить ваш манікюр.

Класика

Френч уже не перший сезон залишається одним із дизайнів, що має найбільший попит серед красунь, завдяки своїй невимушеності та простоті. А з дизайнерським підходом нейлмайстрів можна вдатися до експериментів із блискучими текстурами, наклейками та дизайнами, щоб урізноманітнити його. Щоб додати весняних ноток французький манікюр можна зробити кольоровим.

Яскраві акценти

Якщо хочете урізноманітнити базовий дизайн, цього сезону можна додати яскравих мазків на базову основу, що ефектно прикрасить ваші нігтики та створить весняний настрій. Такий манікюр підійде й на коротку, і на довгу нігтьову пластину.

Стемпінг

Актуальна методика нанесення візерунків за допомогою штампу. Артмайстри є прихильниками цього способу створення дизайну, адже робота виходить охайнішою, до того ж це простіше, ніж відтворювати малюнок власноруч.

Стемпинг

Стемпинг

Сезонні малюнки

Будь у тренді! Квіти, листочки, метелики, фрукти та овочі і все на, що спроможна ваша фантазія — ідеальні варіанти для весняного дизайну. Саме через призму цих візерунків проглядається ніжність, жіночність та індивідуальність кожної дівчини.

Анімалістичний принт

Такий манікюр буде трендом сезону весна-літо серед усіх прихильниць нейл-арту. Додати образу неповторності та унікальності допоможе цей популярний дизайн.

Стемпинг

Стемпинг

Омбре

Плавний перехід кольору не полишає віш-лист манікюрів і цієї весни. Цей дизайн виграшно виглядатиме з усіма кольорами весняної палітри, візуально видовжує нігті й непомітно зростає, тому, якщо через три тижні поновити манікюр немає часу, із цим дизайном можна проходити трохи довше, нігті все ще виглядатимуть доглянуто.

Не бійся експериментів, пробуй нові дизайни та форми й завжди будь у тренді!

Попередній пост
Догляд за нігтями
Підточимо кігтики? 10 правил регулярного догляду за нігтями
Наступний пост
макіяж брів
3 лайфхаки зі створення ідеально окреслених брів у домашніх умовах

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.