4 простих кроки до природного блискучого літнього макіяжу

макіяж
Стаття експерта
Ідеальний літній макіяж - це блискуча природна шкіра, натуральний рум'янець на щічках і вії, що тріпотять.

Олена Колнооченко
Незалежний бьюті-експерт.

Однак, якщо ви будете використовувати звичайні продукти, створити ефект макіяжу «без макіяжу» буде досить складно. Щоб не накладати тонни косметики для досягнення ідеального результату, достатньо мати лише кілька правильних та потрібних засобів, які стануть вашими мастхевами на літо.

пудра

Отже, для ідеального літнього макіяжу вам знадобиться лише 4 продукти.

Тональна сироватка замість тонального крему

У спеку користуватися звичайним тональним кремом стає просто нестерпно: тональна основа тече, шкіра блищить жирним блиском і особі начебто «спекотно» під ним.

тональный крем

Приберіть убік тональний крем із щільною текстурою, влітку він може нашкодити шкірі та закоркувати пори. Вибирайте тональну основу як легкої тональної сироватки. Такі сироватки мають водну безмасляну основу та забезпечують вирівнювання тону з бархатистим фінішем. Крім цього, легка тональна сироватка не жирнитиме шкіру, додасть зволоження, а значить і свіжого сяйва.

девушка

Обов'язково вибирайте основу із захистом від сонця, адже SPF захист вкрай важливий у літні місяці, коли сонце особливо активно і може призвести до передчасного старіння та пігментних плям.

Головний ефект, якого ви досягнете з використанням тональної сироватки – це відчуття природної свіжої шкіри з тонким покриттям, який і забезпечить ефект макіяжу «без макіяжу».

Подвійне сяйво - рідкий хайлайтер на обличчі та повіках

Новий тренд у літньому макіяжі, який виглядає неймовірно привабливо – це використання одного й того ж блискучого кольору на ваших щоках та очах для створення цілісного образу. Звичайно, зазвичай на щоки ми наносимо бронзер або рум'яна, але позаяк зараз літо, ми міняємо їх на щось свіжіше і блискуче: звичайно, хайлайтер. І тут краще використовувати рідкий хайлайтер у формі крапель, крему чи суфле. Тако хайлатер більш рівномірно «ляже» у шкіру і створить так необхідний ефект макіяжу «без макіяжу».

девушка

Нанесіть краплі хайлайтера на верхні точки обличчя, а потім нанесіть краплю продукту на віки, використовуючи палець для природного покриття. Так, ваші повіки залишаться «голими», але більш блискучими й це приголомшливий ефект, який вас вразить.

девушка макияж

Водостійка туш для делікатно розкритого погляду

Якщо ви любите максимально довгі, об'ємні та пухнасті вії з ефектом «накладних вій» - вам доведеться змінити образ, тому що зараз не той випадок. Натомість потрібно прагнути до супер природного ефекту. Туш повинна делікатно подовжувати та злегка підкручувати вії, відкриваючи погляд, не залишаючи найменших ознак нашарування, грудок і важких вій. Тому прибираємо убік туш для сильного об'єму і дістаємо літній варіант туші.

девушка

Головною вимогою для туші влітку є її здатність залишатися на віях і не розмазуватись по обличчю, навіть якщо ви плаваєте та плачете від щастя. Водостійкість туші – ось головна літня вимога.

ресницы

Водостійкі туші нового покоління мають у своєму складі вітаміни та поживні компоненти, що запобігає пересушуванню та ламкості вій.

Вибирайте туш з невеликим силіконовим пензлем, щоб досягти максимального ефекту природних вій, начебто ваші власні вії довгі, вигнуті та витончені.

девушка снимает макияж

Змивати водостійку туш дуже легко. Вам знадобиться ватяний диск і двофазна рідина для зняття макіяжу (наполовину олія, наполовину міцелярна вода). Збовтайте рідину, щоб змішалися масляна і рідка текстури, нанесіть розчин на ватяний диск і делікатно доторкніться до вій. Не тріть очі та не тягніть шкіру. Дайте час, щоб туш змогла розчинитися, акуратно зніміть її за допомогою ватного диска.

Тяжкий контуринг міняємо на природний рум'янець із кремовими рум'янами

Залишіть у минулому жорсткий контуринг, що обтяжує обличчя і замість цього скористайтеся легкими кремовими рум'янами для створення натурального ефекту рум'яних щік.

девушка

Вибирайте універсальний рожевий відтінок рум'ян, який забезпечить на шкірі ефект природного блискучого рум'янцю. Використовуйте кремові текстури рум'яна або рум'яна в стиках. Вони мають легку текстуру, зволожують шкіру, швидко вбираються, імітуючи реальну текстуру шкіри, а також надають ефекту глянсового сяйва.

Такий ефект досягається завдяки технології «пробудження кольору», яку використовують у кремових рум'янах. Тобто рум'яна реагують на рівень зволоженості шкіри та посилюють природний колір шкіри, самостійно регулюючи інтенсивність тону.

макияж

Нанесіть рум'яна на верхню частину вилиць легкими рухами за допомогою пухнастої кисті для рум'ян. Зачекайте кілька хвилин, поки не з'явиться природний рожевий відтінок.

Насправді немає жодних обмежень щодо того, де ви можете наносити рум'яна: просто трохи на «яблучка» щічок або ж на віки або центр губ.

девушка

Головне - ваше обличчя виглядатиме свіжим, відпочившим і максимально природним, ніби на вас зовсім немає макіяжу.

Адже саме цього ефекту ми й хотіли досягти з використанням наших нових літніх продуктів.

Попередній пост
б'юті-помилки
5 б'юті-помилок влітку, які можуть зіпсувати все
Наступний пост
косметичка
Коли на вулиці дуже жарко: косметика, яка потрібна тобі влітку

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.