3 лайфхаки зі створення ідеально окреслених брів у домашніх умовах

макіяж брів
Ідеальні брови трафаретом, лінійкою, скотчем чи ниткою.

Мода на брови змінюється майже щороку, і для справжньої модниці важливо вміти їх малювати. А якщо не вмієш – на допомогу прийдуть лайфхаки з Інтернету.

Перший лайфхак – трафарет

Спеціальний трафарет для моделювання брів можна придбати у магазині чи Інтернеті. Коштують вони від 90 гривень. І в упаковці є аж 5 видів – вони відрізняються за формою та розміром.

Цей лайфхак дієвий. Трафарет допомагає рівно промалювати контури брів. Однак його можна легко зробити самостійно. Для цього потрібний лише тонкий скотч. Навіщо витрачатися, купувати якісь трафарети, якщо їх можна просто зробити вдома?

уход за бровями

Другий лайфхак – нитка

Нитку слід зафарбувати олівцем, а потім від кінчика носа промалювати середину, від якої з'єднати основні лінії. Таким чином, брови виходять широкі, але однакові за формою. Тому цей лайфхак працює, але за умови, що вранці у вас багато вільного часу, і ви готові проявити свої здібності в геометрії.

нить для бровей

Другий лайфхак – лінійка для брів

Такий трафарет нагадує окуляри для кінотеатру. Конструкцію слід вирівняти і промалювати брови трафаретом, проте це виявилося не зовсім легко.

Найдієвішим і найпростішим у застосуванні виявився спосіб із трафаретами. Брови малюються швидко, легко і форму можна підібрати таку, що вам підходить. А всі інші – складні та нелогічні у застосуванні.

Фото у тексті: Стокові зображення від Depositphotos

Попередній пост
Тренди манікюру: весна 2023
Ніжний, яскравий та незвичайний: тренди весняного манікюру на будь-який смак
Наступний пост
крем під очі
Догляд за шкірою навколо очей: все, що треба про нього знати

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.