7 лікувальних та естетичних процедур осені для здоров'я та краси

здоров'я та краса
Стаття експерта
Ще кілька тижнів – і настане осінь, благодатна пора для багатьох лікувальних та естетичних процедур.

Про те, що краще планувати на прохолодну пору року, ми запитали Андрія Лисецького, який знає все про вашу шкіру. І не лише про неї.

Андрій Лисецький
Дерматоонколог, головний лікар клініки CALM.

Діагностика родимок – дерматоскопія

Має бути №1 в чек-листі підтримання здоров’я на осінь. Літо, активна інсоляція, не завжди сонцезахисний крем під рукою – як наслідок тривалий вплив ультрафіолету на шкіру, а головне на родимки. А як ми знаємо (чи ще ні) сонце – головний фактор переродження родимок в злоякісні новоутворення – меланому. А вона в свою чергу одна з найагресивніших форм раку. Чи потрібно вам, що маленька коричнева пляма на тілі зіпсувала вам життя? Відповідь очевидна. Тому рекомендую завести таку традицію – щоосені проходити дерматоскопію і тоді ваша шкіра буде в безпеці.

Діагностика родимок

Видалення новоутворень

Впевнений, що за літо майже у всіх з’явилася нова папілома, кератома, пігментна пляма або  навіть родимка. Не відкладаємо на зиму, не чекаємо, що відвалиться саме по собі і не вирощуємо до розмірів з горошину. Саме вже не зникне, а чим швидше ви позбудетесь від утворення, тим швидшим буде загоєння та меншим слід.

Лазерное омолодження

Саме час відкрити сезон! Безпечно, без ризику пігментації, з можливістю проведення абляційних та неабляційних процедур ми працюємо зі шкірою восени. Всі пігментні плями, які отримали літом, зморшки, сухість усуваємо з допомогою лазера. Методику підбере лікар на прийомі в залежності від віку, стану шкіри і задачі.

Лазерное омолодження

Глибоке зволоження

Ось що потрібно шкірі після літа. Це може забезпечити біоревіталізація. В першу чергу обличчя, але е забуваємо про зону шиї, декольте, рук.

Глибоке зволоження

Рубці

Можна шліфувати з допомогою радикальних лазерних процедур. Осінь ідеальний час для загоєння.

Лікування судинних патологій нижніх кінцівок, а саме варикозу

На сьогоднішній день цю проблему усувають малоінвазивно, без розрізів, з допомогою лазера. Однак після потрібно носити компресійні панчохи декілька тижнів. Літо – не найбільш комфортний сезон.

варикоз

Всі можливі операції з медичних чи естетичних показань: гінекологія, урологія, пластична хірургія та інше

Спека не найкращий друг для заживлення шкіри, адже ми пітніємо і потребуємо більш частого відвідування душу. Тому будь-яку планову операцію завжди краще виконувати в прохолодну пору року.

Попередній пост
Emily Medical Center
Детокс-терапія по Майєру: медцентр Григорія Козловського у Львові став сертифікованим партнером
Наступний пост
волосся блонд фарбування
Як у салоні: секрети домашнього фарбування волосся

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.