5 небанальних фільмів до Дня святого Валентина, які допоможуть налаштуватися на романтику

День святого Валентина
Стрічки сподобаються не лише їй, а й йому.

Наближається 14 лютого, час зарядитися правильним настроєм до Свята закоханих. Налаштуватись на відповідний стан допоможуть фільми. Однак банальне кіно про кохання відверто набридло. Адже поки дівчата пускають сльозу під мелодрами, їхні кохані позіхають від нудьги.

Такого точно не станеться, якщо ви оберете фільм із добірки зірки Нового каналу Кості Трембовецького. Учасник Improv Live Show – кіноман, який багато років працював сценаристом. Тому розуміється на хороших фільмах.

«Виживуть тільки коханці»

Як зробити так, щоб кохання тривало вічно? Тим більше, що вічність у разі головних героїв – не постать мови, бо вони вампіри. І хоча кіно про вампірів, це дуже людяна історія, як утримувати зв'язок зі своїм партнером через спільні інтереси. І не чекайте від цього фільму якихось жахів чи екшену – це стрічка, в якій пара гарних людей просто насолоджується мистецтвом, грає у шахи, слухає музику, бо їм нема куди поспішати. І завдяки генію Джима Джармуша та головних акторів Тільди Суінтон та Тома Хіддлстона цей фільм сам вийшов, як медитативна платівка, яку ти ставиш, щоб сповільнитись та насолодитися моментом.

Выживут только любовники

«Ларс і справжня дівчина»

Всі стикаються з труднощами та мають різні способи боротьби з ними. Ларсові у цьому дуже допомогла його дівчина Б'янка. Щоправда, вона справжня, а манекен.

Неймовірно мила і добра історія про кохання, але не людини до об'єкта, а про кохання навколишнього суспільства, яке може допомогти залікувати будь-які рани.

Ну, і ще тут у головній ролі Райан Гослінг – для багатьох цього достатньо для перегляду.

Ларс и настоящая девушка

«Вона»

І знову історія кохання людини до неодухотвореного об'єкта. У головного героя (у виконанні Хоакіна Фенікса) з'являються почуття до штучного інтелекту в його телефоні, тому що ніхто нас не знає краще за наш мобільник. А тут він ще й каже голосом Скарлетт Йохансон. Але штучний інтелект вміє розвиватись і тому змінюється, як і справжні люди. І як у справжніх відносинах, у цих виникають перешкоди.

Она

Один із найкращих фільмів останнього десятиліття. Максимально стильне, чуттєве кіно, яке лякає тим, наскільки воно схоже на правду майбутнього.

«Скотт Пілігрим проти всіх»

Шалене кіно, стилізоване під комікс, із сюжетом, стилізованим під комп'ютерну гру. У ній юний Скотт, щоб бути зі своєю коханою, має перемогти у поєдинках сім її колишніх хлопців. Фільм, якому немає прикладів і який варто подивитися хоча б заради нереального візуала. Але крім стилю ця картина ідеально передає дух юнацького максималізму, коли все довкола здається важливішим, ніж воно є насправді, а всі почуття накручені на максимум. Якщо закохуєшся, то не можеш заснути, якщо розлучаєшся, то не знаєш, як жити далі.

Скотт Пилигрим против всех

«Природжені вбивці»

Любовна історія, яку написав Квентін Тарантіно. Здається, це вже ідеально описує фільм, який із роками стає лише актуальнішим. Історія про закохану пару з одним бажанням на двох – вбивати. І через залежність людей він новин, телебачення та ЗМІ пара маніяків перетворюється на поп-культурних героїв, яких багато хто мріє побачити, навіть якщо ця зустріч стане останньою в їхньому житті.

Прирожденные убийцы

Попередній пост
компанія
7 веселих ігор для компанії на Новий рік
Наступний пост
глінтвейн рецепт приготування
5 рецептів глінтвейну з червоного вина

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.
Шоубіз

Олександр «Терен» – можливий новий герой шоу «Холостяк»?

Український захисник зізнався, що чекає запрошення на популярну романтичну ТБ-програму.
Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.