Інтернет-магазини зможуть безкоштовно перейти з російських платформ на українські

Інтернет-магазини
З початком військової агресії в Україні російські сервіси для електронної комерції перестали надійно функціонувати, деякі вже заблоковані.

Через це велика кількість українських підприємств, хто здійснював продаж товарів в інтернеті та користувався російськими сервісами, залишились з вимкненими інтернет-магазинами.

Допомогти українському бізнесу зголосились Monobank та Shop-Express - українська платформа для створення інтернет-магазинів. Відтепер українські підприємства зможуть безплатно та швидко здійснити переїзд своїх інтернет-магазинів з російських платформ на українську на додачу отримають mono-еквайринг з 0% комісією до 30.04.2022 р.

Переїзд буде легким, зрозумілим та “безболісним”, зі збереженням брендового дизайну, інформації та налаштувань. Саме це є значною складністю при переналаштуванні магазину. Перенесення інтернет-магазину можна налаштувати як самостійно, так і з залученням спеціалістів компанії Shop-Express.

Відключення інтернет-магазинів або їх некоректна робота в останній місяць вже призвела до вагомих втрат замовлень у підприємств. Забезпечити відновлення онлайн продажів є однією з термінових задач для відновлення української економіки. Переїзд на українські платформи - це найшвидший спосіб для підприємств продовжити працювати в цей важкий період. Місія платформи Shop-Express полягає в тому, щоб надати бізнесу простий інструмент запуску брендових інтернет-магазинів з усіма потрібними функціями. Впровадження нових можливостей у вигляді сучасного еквайрингу без комісії в інтернет-магазини безумовно покращить фінансові результати діяльності українських компаній

- говорить Олексій Петриченко, CEO Shop-Express.

Дізнатися про можливості інтернет-магазину з Shop-Express і протестувати можна на сайті https://shop-express.com.ua/ukr/, натиснувши на кнопку “Створити магазин”.

Для підключення інтернет-еквайрингу від monobank необхідно пройти реєстрацію за посиланням: https://www.monobank.ua/e-comm.

Попередній пост
Стати експертом
Стати експертом «Єдина» прямо зараз
Наступний пост
снаряд чи підозрілий предмет
Що робити, якщо ви побачили снаряд чи інший підозрілий предмет на вулиці

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.
Астрологія

Китайський гороскоп на квітень 2024 року: що чекає на кожного з нас

Квітень 2024 року буде складним місяцем! Він ознаменований коридором затемнень, до якого ми вже ввійшли, і ми всі будемо майже весь місяць розвиватися і жити під впливом Ретроградного Меркурія!
Астрологія

Таро прогноз на квітень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.