Благодійний вечір для українського бізнесу

Благодійний вечір
Тема заходу: «Як зберегти бізнес та команду у воєнні часи і при цьому самому не з'їхати з глузду. Ненудний гайд для перших осіб».

30 листопада в 17:00 проект «Коло турботи» ГО «Центр соціального лідерства» та HR-провайдер Smart Solutions ініціює проведення великого благодійного вечора для українського бізнесу. 

Захід відбуватиметься у форматі Smart-лекції від ведучих психологів. Наша ціль – сприяти розповсюдженню культури піклування про ментальне здоров'я в організаціях, а також зібрати гроші на навчання для психологів, сімейних лікарів на курсі «Психологічна допомога дітям та батькам при гострій травмі. Профілактика ПТСР».

Програма:

17:00-17:15 - Октябрина та Гліб Лісовські, засновники проєкту «Коло турботи» розказують про систему людино-орієнтованого офісу, сервіси, які ГО «Центр соціального лідерства» може запропонувати, щоб покращити ментальне здоров'я в колективі. Нададуть приклади програм корпоративного волонтерства.

17:15-17:30 - Марина Крамарєва керівниця відділу BPO for IT Smart Solutions, розкаже як об'єднати команди в кризових ситуаціях.

17:15 -17:50 - просимо наших гостей поділитися власною історією: мета візиту, про компанію, про проєкт, які б хотілось сказати та власний внесок зокрема.

17:50-18:00 - підводимо риску: видаємо аналітику по запитах і перехід на практичну частину.

18:00 – 18:30 - психологиня Світлана Марчек виступає з лекцією «Як зберегти бізнес та команду у воєнні часи і при цьому самому не з'їхати з глузду. Ненудний гайд для перших осіб компанії».

18:30-18:45 - Q&A + тестове завдання для учасників.

18:45 – 19:15 - психологиня Карина Кривда. Виступ на тему: «Реалії сьогодення та ментальне здоров'я робочого колективу».

19:15-19:35 - практична частина/ робота в групах.

19:35- 19:55 - розіграш сертифікатів на участь у тренінгах.

19:35 - нетворкінг.

Благодійний бранч відбудеться 30 листопада о 17:00, місце проведення український ресторан «Глек», адреса: вул. Велика Житомирська, 6.

Вартість вхідного квитка: від 500 грн. Учасник, який зробить найбільший донат, отримує цінний подарунок від спонсорів. Кількість гостей обмежена.

Задонатити можна сюди:

Громадська організація «Центр соціального лідерства»

Не є платником податку на прибуток на загальних підставах та не є платником ПДВ
вул. Мельникова, буд. 18Б, оф. 211, Київ Україна, 04050

тел./ факс: +38 (044) 591-28-48

e-mail: info@socialbusiness.com.ua

UA193052990000026006046215599 в ПАТ КБ «ПриватБанк» м. Київ

МФО 300711

Код ЄДРПОУ 38908264

Також, перерахунок можна зробити на самому івенті.

Партнери благодійного бранча: бізнес-партнер компанія Smart Solutions, Loreal.
Інфопартнер: rabota.ua, журнал «Єдина».


Світлана Марчек (Вітмер) - психологиня, експерт Центру психологічного та фізичного здоров’я «Ейра», психотерапевт в приватній терапевтичній практиці з досвідом понад 7 років, спеціаліст по роботі з наслідками переживання травматичних подій та ПТСР. Також має понад 12 років досвіду управління департаментами корпоративних комунікацій та корпоративної соціальної відповідальності в топ-компаніях України: «Нова пошта», «Київобленерго», «Дніпроспецсталь». За роки управління Світлана:

  • сформувала для бізнесів єдину систему внутрішніх комунікацій для всіх категорій та на всіх рівнях підпорядкування персоналу,
  • запустила внутрішньокорпоративний портал,
  • проводила регіональні та всеукраїнські конференції для співробітників;
  • розробляла тренінги щодо вдосконалення комунікаційних навичок керівників та ключових співробітників компанії;
  • розробила та провела благодійні та соціально-орієнтовані заходи.

Також психологиня сертифікований арт-коуч та арт-терапевт, фахівець в області гештальт терапії. Автор і ведуча психотерапевтичних програм, розвиваючих тренінгів, лекцій, майстер-класів та інформаційно-терапевтичних зустрічей. Експерт в українських ЗМІ.

Благодійний вечір для українського бізнесу

Карина Кривда - психологиня, психотерапевт, арт-терапевт, нейропсихолог, член Української спілки психотерапевтів, власниця Центру психологічного та фізичного здоров’я «Эйра». В приватній практиці понад 5 років з підлітками та дорослими, практикує психологічне консультування, психотерапію, гіпнотерапію. Також Карина сертифікований психолог Міжнародної асоціації гіпнологів, позитивної психотерапії та консультування. Психологиня спеціаліст в області психотравми та ПТСР Київського інституту Гештальта і Психодрами. Також Карина автор розвиваючих тренінгів, лекцій та відкритих зустрічей для компаній. Неодноразово виступала експертом в ЗМІ та на інших інформаційних майданчиках.

Форма для реєстрації: https://forms.gle/4b86WzXHgD9wGW9U9

Попередній пост
Проєкт MinеFree
Проєкт MinеFree: у застосунку з мінної безпеки з'явилися нові функції
Наступний пост
Коло турботи
Благодійний вечір для бізнесу від проєкту «Коло турботи» та Smart Solutions

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.