Як зустріти Новий 2023 рік: ТОП-5 ідей для будь-якого настрою

Як зустріти Новий рік 2023
P
Ось-ось почнеться новорічна метушня.

Менше ніж місяць залишається до Нового 2023 року, покровителем якого буде Чорний Водяний Кролик. Подарунки, ялинка, меню... стільки всього потрібно встигнути до зустрічі найважливішого свята в році. Головне — визначитися з тим, як провести цей день та ніч.

Отже, ми зібрали кілька ідей стосовно того, як добре зустріти Новий рік. Можливо ви знайдете серед них той варіант, який буде близький саме вам.

Сімейні цінності

Пропонуємо в цей день присвятити всю свою увагу вашим найближчим людям. Постарайтеся зібратися всією сім'єю за великим столом і просто провести цей чарівний час разом. Смійтеся і мрійте, смачно їжте і смакуйте улюблене ігристе, грайте в настільні ігри або співайте патріотичні пісні — робіть будь-що, але тільки разом, не відволікаючись ні на що стороннє. Подаруйте рідним найцінніше, що у вас є — свою увагу! В нинішній час це дуже важливо.

сімя

Новорічне побачення

Мова йде не про те, щоб вибрати гарне вбрання з гардеробу і піти повечеряти в ресторан. Давайте не цього разу. Подумайте про придбання нової сукні та святковий макіяж, щоб нагадати собі про перші побачення, які були у вас із чоловіком чи хлопцем. Забудьте у цей день про приготування їжі — краще купіть улюблене ігристе, замовте піцу, суші або ж страви з вашого улюбленого ресторану. Запаліть свічки. Вони розслабляють та заспокоюють. Це можуть бути як звичайні свічки, так і ароматичні — запахи також можуть вплинути на відчуття. Згадайте приємні моменти з ваших стосунків і по-справжньому «відірвіться» цього чарівного вечора в компанії одне одного.

Новорічний квест

Цей варіант буде вам у пригоді, якщо цього року ви збираєте у себе вдома велику компанію друзів. Не кладіть подарунки під ялинку, а сховайте сюрпризи в будинку/квартирі та запропонуйте гостям оригінальну гру — пошук подарунків. Можна придумати цілий квест із завданнями, питаннями та головоломками. Щоб легше було орієнтуватись на місцевості, намалюйте карту «скарбу». Нехай для кожного з гостей буде своє індивідуальне випробування, яке йому точно під силу. Так «подарункова схованка» неодмінно буде знайдена!

А ось пляшечка розкішного ігристого вина Fiorelli точно підтримає і розваги з друзями, і сімейне застілля. Можете бути впевнені, що будь-який напій з нашого списку стане вашим ідеальним супутником на Новий рік.

  • Для шанувальників сухого рожевого ігристого вина — Fiorelli Brut Rose

Ваші друзі надають перевагу сирам та морепродуктам? Любителям такого поєднання підійде рожевий ігристий брют. Це неймовірний аромат, у якому гармонійно сплелися квітково-фруктові відтінки із ніжними нюансами червоних ягід.

Fiorelli Brut Rose

  • Для шанувальників білого сухого ігристого вина — Fiorelli Brut

Полюбляєте з сім’єю м’які сири, морепродукти та легкі салати? Італійський брют — це ідеальне рішення. Володіє елегантним, ніжним ароматом з нотками зеленого яблука. Вирізняється освіжаючим смаком з відтінками аґрусу, айви.

У святкового настрою є ім'я — Fiorelli!

  • Для шанувальників білого солодкого ігристого вина — Fiorelli Moscato

Якщо до застілля хочеться ігристого з тропічними нотками, то варто обрати саме цей напій. Він володіє приємним та п'янким ароматом, повним фруктових ноток. Вирізняється неймовірно ніжним, витонченим смаком, в якому відчутні яскраві тони тропічних фруктів та меду. Це вино стане чудовим супроводом до холодних закусок, салатів та десертів. Найкраще смакує охолодженим до температури 6-8 градусів.

Fiorelli Moscato

Fiorelli вже підкорив серця українців і став по-справжньому народним брендом. Безалкогольне ігристе від Fiorelli — чудова альтернатива святкового напою для тих, хто не вживає алкоголь, вагітних, спортсменок, жінок за кермом.

  • Для шанувальників безалкогольного білого солодкого ігристого — Fragolino Bianco Zero Alcohol

Ваші друзі чи рідні слідкують за фігурою, ведуть активний та здоровий спосіб життя, але водночас люблять вечірки та компанії? Тоді ігристе без вмісту алкоголю саме для таких випадків. Вирізняється легким, освіжаючим смаком з нотками суниці. Насолоджуйтесь цим напоєм без шкоди для здоров'я, попередньо охолодивши до 6-8 градусів.

Fragolino Bianco Zero Alcohol

Fiorelli — це поєднання якості, витонченого дизайну та приємної ціни.

Наодинці із собою

Трапляється і таке, що зустрічати Новий рік доводиться на самоті. Опинившись у такій ситуації можна розраховувати тільки на себе. І пам'ятати про новорічне диво. Купіть смачне ігристе та приготуйте улюблені страви. Складіть добірку фільмів (заздалегідь завантаживши їх на планшет чи ноутбук), які давно хотіли подивитись. Якщо вони про Новий рік — ще краще. Подзвоніть рідним та друзям по відеозв'язку чи запишіть ексклюзивне відеопривітання.

Влаштуйте фотосесію

Мабуть, немає у світі сімей, які не мали б знімків, що відображають ту чи іншу подію в їхньому житті. Розгляд фотографій - своєрідна подорож у часі та просторі. Це можливість зіткнутися з минулим, у певному сенсі прожити події, емоційні стани та настрій. Якщо це позитивно забарвлені емоції, то нам це заняття точно додає сил та енергії.

Влаштуйте на Новий рік імпровізовану фотосесію. Фотографуйте етапи підготовки, святкування, прибирання, прогулянки. Влаштуйте конкурс на найсмішніше фото. Після святкування ви зможете зробити альбом спогадів про Новий 2023 рік.

Попередній пост
Коло турботи
Благодійний вечір для бізнесу від проєкту «Коло турботи» та Smart Solutions
Наступний пост
рослини
7 живих рослин, які можуть замінити новорічну ялинку

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.