Твій ідеальний подарунок на 8 березня: ТОП-8 ідей, які підійдуть для мами, сестри та подруги

8 березня
P
Найкращі друзі дівчаток – ні, не діаманти, а інші дівчата, які розуміються на жіночому смаку та дарують одна одній тільки найкрутіші та оригінальні подарунки.

Ти, як ніхто, знаєш, як часто буває непросто з вибором подарунка для жінки. Здавалося, що тут складного? Купи їй новий шарфик чи сумочку – і вона буде щасливою. Подаруй нову туш чи помаду – і вона зрадіє, як дитя. Але жінки – натури непрості, і замість приємного процесу цей челендж часто перетворюється на справжню головоломку не тільки для чоловіків, але і для самих дівчат.

СТОП! Видихни! Ми поспішаємо до тебе на допомогу, та пропонуємо оригінальні ідеї подарунків на 8 березня – сертифікати, гаджеты та інші сюрпризи, які точно порадують усіх коханих та дорогих жінок у твоєму житті.

Отже, лови наші ТОП-8 варіантів, що подарувати на 8 березня мамі, сестрі, подружкам, колегам, та й самій не залишитися без приємного презенту.

Стильна сумка

Практичний та неочікуваний подарунок на 8 Березня – це жіноча сумка. Аксесуар завжди актуальний, він не буде лежати без діла. До свята залишилося недовго, а моделей на сучасному ринку дуже багато: повсякденні, класичні, вечірні.

сумка

Навіть якщо ви зовсім не розбираєтеся в жіночій моді на аксесуари та не знаєте, що обрати, це не стане проблемою, адже існує український інтернет магазин жіночих та чоловічих сумок Bagtone. Менеджери сайту з радістю допоможуть вам підібрати безпрограшний варіант на подарунок та організують швидке відправлення, щоб ви встигли привітати близьку людину. В магазині на вас очікують приємні ціни на трендові моделі та можливість безкоштовної доставки!

сумка

сумка

Ігристе у подарунок

Дарувати квіти – само собою зрозуміле. Але всі розуміють, що одними квітами не обійтись. А ось вручення пляшечки розкішного ігристого вина точно підтримає і гучну вечірку, і тихе сімейне застілля. Можете бути впевнені, що San Mare стане ідеальним подарунком на 8 березня. 

San Mare Fragolino – неймовірний смак італійського ігристого з тонким ароматом полуниці та смаком лісової суниці. Ідеальне поєднання свіжості та насолоди. Для дівчат, які вміють цінувати красу та смак. San Mare – твоє життя у стилі Італії.

Сукня мрії

З приходом весни кожна дівчина хоче оновити свій гардероб, додати актуальних фасонів, принтів, нових фарб і просто порадувати себе шопінгом. Це той час, який поповнює жіночу енергію, щоб потім ділитися нею з оточуючими.

Це підказка, яка завжди буде актуальною. Порадуйте її чимось новеньким із весняної колекції від VOVK – брендом №1 в Україні, яка вже представлена в студіях та є на сайті VOVK.com.

Вовк

Відтінки колекції дарують відчуття віри та кохання до себе, до тебе та до України! Розмірна сітка від XXS до XXXXL, безліч фасонів та моделей, бездоганна якість та приємна ціна, бо створена з українською душею, натхнена життям природи та її барвами.

вовк

Якщо знаєте переваги близької людини - то виберіть їй нову сукню, жакет, блузу чи ніжний светрик. І ви побачите в очах вогники щастя від того, про що вона бажала.

Або, щоб не помилитися з вибором подарунка – купуйте сертифікат, щоб вона ще отримала задоволення від пошуку та вибору бажаною речі.

Вовк

Одяг VOVK – це той подарунок, який говорить про вас. Це про любов і турботу, про мрії та віру!

Носити українське – завжди актуально і в тренді.

Органайзер для косметики

Абсолютно недорогий і при цьому потрібний майже кожній дівчині предмет. З ним косметика не буде губитися в надрах сотень косметичок, і не треба буде витрачати дорогоцінні хвилини на пошуки саме тієї червоної помади, яка кудись зникла. Тепер усе буде під рукою.

Органайзер для косметики

Сертифікат у магазин прикрас

Можливості вибрати собі новий аксесуар у ювелірному магазині зрадіє кожна дівчинка без винятку. Навіть якщо цій дівчинці 15 чи 55 років. Не обов'язково купувати сертифікат у дорогий бутик із величезним асортиментом золотих виробів, зараз у моді срібло та звичайна (але якісна) біжутерія. Масивні сережки чи лаконічні гвоздики у стилі мінімалізм? Нехай подруга вирішить сама.

Сертифікат у магазин прикрас

Скретч-постер

Дуже популярна сьогодні річ, яку вішаєш на стіну, а монеткою стираєш покриття, як у старих лотерейних квитках. Постери є на різні теми. Відмінний варіант - «100 справ», які треба виконати. Починаєш з малого: «зробити річ своїми руками та продати її», а потім переходиш до чогось серйознішого: «пройти курси екстремального водіння», наприклад. Ще нам дуже подобається постер з картою світу для подруги-мандрівниці, щоб вона відзначала країни, де побувала. Загалом, це дуже цікавий подарунок, який буде не лише прикрасою у її кімнаті, а й гарною мотивацією!

Скретч-постер

Чохол-дзеркало з підсвічуванням для телефона

Тут все просто – це чохол та дзеркало з підсвічуванням. Нічого надприродного, зате гаджет корисний. І кожна дівчина, яка хоч раз намагалася підфарбувати губи в погано освітленому приміщенні, це підтвердить. Щоправда, дівчатам, які люблять фотографуватися, сподобаються й інші технологічні витвори з підсвічуванням. Наприклад, селфі-кільце (тільки обов'язково з холодним світлом – від нього шкіра має кращий вигляд на фото), чохол із LED-підсвічуванням та інші аксесуари. Такі подарунки на 8 березня будуть якраз.

Чохол-дзеркало

Сертифікат у магазин косметики та парфумерії

Ну звичайно! Бьюті-штучки – один із найкращих подарунків для будь-якої представниці прекрасної статі, незалежно від віку. Тільки щоб не помилитися з запахом парфуму або з відтінком помади, який підійде твоїй мамі, сестрі або подружці - нехай вони зроблять цей вибір самі.

Сертифікат у магазин косметики та парфумерії

Мама точно буде рада підібрати собі новий весняний аромат, а бабуся втішиться новому крему з ліфтинг-ефектом. Ну а подружка хай хоч десяток помад чи масок набере собі на один сертифікат. Аби тільки була щаслива і задоволена покупками.

Сподіваємось, ці подарунки до 8 березня врятують вас від болісних пошуків напередодні найчарівнішого свята весни!

Попередній пост
плями від кави, какао, шоколаду
Як відіпрати та вивести плями від кави, шоколаду або какао
Наступний пост
Театральний березень в Києві
Театральний березень в Києві: автівка Вертинського, коварство Ребрик та різня Вітовської

Новини партнерів

Fresh

Lifestyle

В Україні покажуть новий фільм Жиля Леллуша про сучасних Ромео і Джульєтту

Днями один з найпрестижніших кінофестивалів 77th Cannes Film Festival анонсував конкурсну програму.
Весілля

Дерев'яне весілля: як відсвяткувати 5 років від дня весілля

Практичні поради та ідеї для затишного та незабутнього святкування, які підходять для різних вподобань та бюджетів.
Психологія

Розвиваючі мультфільми для дітей 2 років

Зібрали найкращі мультики для дітей.