У «Прем’єр Палаці» на благодійному аукціоні для лікарні «Охматдит» зібрали більше 600 тисяч грн

Прем’єр Палац
4 березня 2023 р. відбувся благодійний вечір «Рік незламності» на підтримку відділення офтальмології та мікрохірургії ока дитячої лікарні «Охматдит». Усі зібрані кошти спрямовуються на придбання сучасного діагностичного та хірургічного обладнання, яке допоможе у лікуванні дітей з вогнепальними та осколковими травмами очей.

Організатори заходу – громадське об’єднання «Європейський шлях України» та Благодійний Фонд «Мистецька ініціатива» – зібрали для аукціону понад 20 цінних й знакових лотів, як-то витвори мистецтва, вироби провідних українських дизайнерів, спортивні артефакти та військові трофеї. Завдяки аукціону для потреб НДСЛ «Охматдит» було зібрано 604 000 грн.

Захід підтримали та виступили з концертом й українські співаки – CHEEV, SKYLERR, дует Анна-Марія.

Гуманітарна допомога «Прем’єр Палацу» та родини акціонера Віліса Дамбінса

Готель має давню історію дружби та підтримки НДСЛ «Охматдит» і бере активну участь у спільних гуманітарних проектах.

Від початку повномасштабного вторгнення Premier Palace Hotel Kyiv веде активну благодійну і волонтерську діяльність, серед напрямків якої є допомога київським дитячим лікарням. Благодійний захід «Рік незламності» з елегантною вечерею було проведено «Прем’єр Палацом» на благодійній основі завдяки підтримці латвійського акціонера та інвестора готелю Віліса Дамбінса.

Подружжя Віліса та Лієне Дамбінс системно підтримує в Україні та Латвії відновлення ментального здоров’я українських родин, що постраждали від війни. В грудні 2022 року Фонд дитячої лікарні Латвії та латвійський ресурсний центр ментальної і психологічної підтримки для дітей та підлітків на чолі з Лієне Дамбіною за фінансової підтримки Віліса Дамбінса організували перший психологічний табір для пацієнтів лікарні «Охматдит», які пережили російську окупацію. 20 дітей та підлітків разом зі своїми мамами та фахівцями «Охматдиту» прибули на 10 днів до Риги. Окрім щоденної роботи з психологами латвійського ресурсного центру ментальної і психологічної підтримки, для учасників табору були організовані лікувальна фізкультура, творчі майстерні, заняття із плавання, екскурсії різними містами Латвії. Українські діти також відвідала Ризький замок, де зустрілися з президентом Латвії та Першою Леді.

У січні 2023 року в «Прем’єр Палаці» відбулась знакова для української та міжнародної медичної спільноти подія – конгрес «Діти та війна. Сучасні виклики психологічної допомоги та реабілітації в період воєнного часу». Ініціаторами заходу стали провідні фахівці НДСЛ «Охматдит», а готель гостинно прийняв понад 100 учасників конгресу й взяв на себе усі організаційні витрати.

В цілому за рік повномасштабної війни Premier Palace Hotel Kyiv спрямував на благодійну та волонтерську діяльність понад 6 млн. грн.

Попередній пост
Superwoman
Форум для жінок та про жінок Superwoman повертається!
Наступний пост
Великдень 2023
Великдень 2023: найкращі вітання для рідних та близьких

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.