5 цікавих ідей, які допоможуть прикрасити паску

Великодній куліч
Паска – головна страва на святковому столі у світлий день Великодня.

Паску всі господині світу завжди намагаються прикрасити якомога красивіше та оригінальніше. Якщо ти одна з таких господинь або хочеш прикрасити свій стіл стильною паскою, то дивися цю добірку. Ми підготували для тебе 5 простих, але цікавих ідей, як прикрасити паску.

Горіхи, цукати та сухофрукти

Прикрасити верхівку паски за допомогою горіхів, цукатів і сухофруктів - непогана думка. По-перше, можна відправити свою фантазію в політ і створити будь-який візерунок за допомогою цих корисних смаколиків. По-друге, смак паски буде цікавішим.

Мастика

Мастика - ідеальний засіб, за допомогою якого можна створювати будь-які візерунки та фігурки. Якщо ти вмієш керуватися цим продуктом, то можеш створити найоригінальніший пасок у світі.

Живі квіти, стрічки та мережива

Легкий, красивий і ніжний спосіб, за допомогою якого можна прикрасити паски – створи декор за допомогою живих квітів і перев'яжи стрічкою або мереживною тканиною.

Цукрова глазур

Цукрова глазур - ідеальна прикраса для паски. І найкласичніша. Використовуй цукрову глазур, щоб не просто залити нею верхівку пасочки, але зробити гарний візерунок. Який завгодно. Який зможеш. Навіть потьоки виглядатимуть чудово.

Шоколад

Прикрашати паску за допомогою шоколаду не найстандартніша ідея, але досить смачна. Прикрась верхівку паски топленим шоколадом – буде дуже стильно та смачно.

Попередній пост
Великдень в історії
10 атмосферних фото, які показують Великдень в історії
Наступний пост
Великдень
Що заведено дарувати на Великдень: найкращі ідеї на всі випадки життя

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.