В останній момент: 8 оригінальних ідей подарунків дівчині на День святого Валентина

В останній момент
Подарунків багато не буває. Особливо у День святого Валентина. Окрім квітів та романтичної вечері, підготуйте коханій сюрприз, скориставшись нашим списком ідеальних подарунків для дівчини.

У День Святого Валентина традиційно заведено дарувати речі, що викликають романтичний настрій у партнера. Не соромтеся висловлювати свої почуття, якщо для цього є така чудова можливість.

Головна дилема підготовки до Дня святого Валентина – що подарувати своїй половинці. Бажаєте зробити оригінальний подарунок, щоб не бути банальним? Тоді беріть на замітку ідеї для подарунків на 14 лютого.

Сукня мрії

Душевний варіант подарунка на День закоханих – сукня з нової колекції VOVK - LIMITED COLLECTION. Йдучи в ногу з часом та змінами у світі, майстрині бренду створили дещо кардинально нове - сказали «так» slow fashion, високотехнологічним матеріалам з переробленої вторинної сировини та відмовились від надмірності, залишків та усього зайвого.

В елегантних та унікальних образах від VOVK твоя кохана буде стильно виглядати як у повсякденному житті, та і на роботі, і під час романтичної вечері.

сукня

VOVK LIMITED COLLECTION - колекція для сміливих, виважених та вільних особистостей. Одяг для тих, хто хоче заявити про себе світу. Ми впевнені, що твоя кохана саме така жінка.

Доглядова косметика

Доглядова косметика – традиційний подарунок на День святого Валентина, який, як показує практика, здебільшого потрапляє до «десятки»! Сироватка для обличчя від Circadia творить чудеса.

сиворотка

Заспокійлива сироватка концентрат Circadia містить пептиди та рослинні екстракти, які нейтралізують почервоніння, зменшують прояв розширених капілярів, активують природні процеси відновлення шкіри та захищають її від впливу зовнішніх факторів.

Солодкий сюрприз

Так, іноді навіть солодощі можуть стати ідеальним подарунком. Сьогодні у кондитерських представлений величезний асортимент цукерок, тістечок та тортів, які можна подарувати другій половинці.

Якщо ваша кохана - ласунка, купіть їй коробку неймовірно смачних еклерів із нової преміальної колекції ТМ «БКК» «Від Шефа», в якій зібрані найкращі вишукані смаки.

Колекція складається з п'яти неймовірних смаків:

  • солона карамель - ніжний вершковий смак злегка солоної карамелі;
  • лимонний – легкий освіжаючий смак лимона;
  • вершковий – насичений смак крему на вершковому маслі;
  • ванільний - п'янкий аромат натуральної ванілі;
  • горіховий - вишуканий смак та аромат горіхової пасти та смаженого фундука.

Десерти «Від шефа» ТМ «БКК» - солодка насолода, від якої неможливо відмовитись. Кожен десерт – ексклюзивний, виготовлений найкращими кондитерами «БКК».

бкк

Гаджети

Важко знайти дівчину, яка не зрадіє новому смартфону чи смарт-годиннику. Якщо говорити про останні, то ідеальним варіантом стануть яскраві, технологічні та стильні моделі від бренду Amazfit - GTR 3 та Bip U.

GTR 3 – розумний годинник із яскравим AMOLED-дисплеєм і витривалою батареєю, яка забезпечує до 21 дня роботи на одному заряді. Модель можна буде придбати за акційною ціною 4 499 грн (замість 4 999 грн).

  • кольори – чорний і сірий;
  • діагональ – 1.39”;
  • роздільна здатність – 454 x 454;
  • час роботи (звичайний режим) – 21 день.

смартгодиник

Bip U – розумний, майже не відчутний на руці годинник із безліччю корисних функцій для моніторингу здоров'я та фізичної активності. Модель можна буде придбати за акційною ціною 1399 грн (замість 1599 грн).

  • кольори – чорний, зелений і рожевий;
  • діагональ – 1.43”;
  • роздільна здатність – 320 x 320;
  • час роботи (звичайний режим) – 9 днів.

Прикраси зі змістом

Пам'ятаєте легендарну фразу Мерилін Монро: «Найкращі друзі дівчат – це діаманти»? Ми б сказали, що не лише діаманти, а й усі ювелірні прикраси. Кожна дівчина буде рада такому подарунку! Здивуйте вашу кохану особливим подарунком – одним із шедеврів її улюбленного ювелірного дому. Ми впевнені, що ювелірні прикраси – це джерело сили і інструмент для розкриття потенціалу кожної жінки, що допомогає їй відчути: вона – найбільша цінність.

Кінобачення

Перегляд улюбленої романтичної комедії стане чудовим подарунком коханій дівчині/дружині на День святого Валентина. Адже вона стільки разів кликала вас у кіно, а на цей раз не потрібно буде резервувати місця для поцілунків. Весь зал буде у вашому розпорядженні, так що можна буде розташуватися у комфортних кріслах у першому ряду та насолоджуватися компанією коханої людини.

Кінобачення

Цікавий майстер-клас

Кохану в День святого Валентина можна вразити, подарувавши їй сертифікат на незвичайний майстер-клас. На щастя, їх є безліч на будь-який смак і вік. Урок ходьби на джамперах або заняття зі скелелазіння, стрибок з парашутом або урок верхової їзди. Все те, що підкаже ваша безмежна фантазія.

Цікавий майстер-клас

Квіти

Замовте доставку красиво оформленого букета квітів, в якому буде ваше послання і запрошення на вечірнє побачення. Так ви зможете не тільки зачарувати другу половинку, але й додати різноманітності в тривалий союз, що вже склався.

цветы

Попередній пост
Стати експертом
Стати експертом «Єдина» прямо зараз
Наступний пост
Ревізори на порозі
Щоб не прокинутися з алергією: «Ревізори на порозі» – про шкідливі подушки в готелях

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.
Астрологія

Китайський гороскоп на квітень 2024 року: що чекає на кожного з нас

Квітень 2024 року буде складним місяцем! Він ознаменований коридором затемнень, до якого ми вже ввійшли, і ми всі будемо майже весь місяць розвиватися і жити під впливом Ретроградного Меркурія!
Астрологія

Таро прогноз на квітень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.