Як недорого оновити спальню за вихідні: 16 практичних ідей

дизайн спальні
Хочеш змінити обстановку в спальні? Наші ідеї підкажуть, як просто та недорого оновити дизайн кімнати лише за пару днів.

Спальня – місце, де ми відпочиваємо після трудових буднів, відновлюємо сили та енергетично заряджаємось. Тому обстановка в цій кімнаті має бути радісною та надихаючою. Зробити спальню затишною та привабливою можна за допомогою простих дизайнерських рішень.

Перше, що легко переробити в інтер'єрі спальні, мабуть, це стіни. Зроби їх виразнішими! Наприклад, декоруй цікавими картинами, модними плакатами, чорно-білими знімками та власними фотографіями.

Вияви фантазію та створюй на поверхнях оригінальні колажі з квітів, вирізок з журналів, листівок та інших аксесуарів, які є у тебе в будинку.

Читайте також

Цікава ідея – повести над ліжком шматок тканини з незвичайним малюнком. А ще на стіни можна приклеїти чорний чи кольоровий скотч, який продається у канцелярському магазині. Так тобі не доведеться переклеювати шпалери.

До речі, кольоровим скотчем можна стильно декорувати білий комод та батарею.

Читайте також

Реставруй стару тумбу за допомогою спеціальної фарби для меблів. Або перефарбуй дерев'яні ящики та зроби з них зручні полиці для спальні.

Читайте також

Не забувай про вікна, постав на підвіконня кімнатні рослини в яскравих горщиках. Або купи підвісні вазони, і помісти їх на карниз, або повісь у кутку, біля вікна.

У дизайні спальні кожен елемент інтер'єру можна надзвичайно обіграти. Наприклад, нудні розетки та вимикачі зробити веселими.

Фото у статті: Pinterest

Попередній пост
Тест: З яких знаменитих фільмів ці сукні?
Тест: З яких знаменитих фільмів ці сукні?
Наступний пост
дизайн спальні
Як недорого оновити спальню за вихідні: 16 практичних ідей

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.