Як залучити у дім гроші: 7 речей в інтер'єрі, які допоможуть стати багатшими

дім гроші
Всі предмети у квартирі мають енергію. А деякі є справжнім магнітом, який притягує в будинок багатство. Давай дізнаємося, як залучити удачу та гроші за допомогою простих речей та нескладних рішень.

Фрукти та солодощі

На сході фрукти асоціюються із процвітанням та достатком. Особливо помаранчеві плоди та ягоди. Щоб у будинку панувала сприятлива атмосфера, у кухні завжди мають бути свіжі фрукти.

как привлчечь богатство в дом

Постав на стіл вазон із апельсинами, мандаринами, лимонами, а також із цукерками, і бажано в золотистій обгортці.

кухня декор

красивый декор в кухне

Статуетки

Як залучити до себе гроші та примножити достаток у будинку? Дуже просто – розставити у всіх кімнатах певні статуетки. Наприклад, жабу з монетою у роті, або слона, як символ матеріального захисту, а також фігурки котів.

дизайн спальни

Так, так саме коти є домашніми амулетами! Скарбничка у вигляді кота саме те, що потрібно. Ефект посилиться, якщо поставити її на червону серветку.

коты в интерьере

Червоні деталі

Не тільки зелений колір сприятливий для залучення грошей, всі відтінки червоного також повинні бути в інтер'єрі кухні, ванної та інших кімнатах. Це можуть бути яскраво-червоні свічки, бордовий посуд, текстиль вишневого відтінку.

красные детали в интерьере

До речі, кажуть, якщо у ванній кімнаті труби перев'язати червоною стрічкою, то потік грошей у будинок збільшиться у кілька разів. Перевіримо?

ванная дизайн

Чисті вікна

Про те, як залучити гроші в будинок не з чуток знають фахівці з Фен-шуй. І перше, що вони рекомендують зробити – це навести лад у квартирі, викинути мотлох, полагодити зламану техніку та сантехніку. Вікна у всіх кімнатах повинні бути завжди чистими, а фіранки світлими.

как привлечь деньги в дом

Так у кімнаті буде світлішим, а щастя та удача частіше заглядатимуть у будинок. А ще підвіконня мають прикрашати квіти.

дизайн гостиной

Квіти

Є кімнатні рослини, які мають магію і знають, як притягнути гроші в будинок. Це всім відоме грошове дерево чи товстянка, а також заміокулькас.

какие цветы в доме привлекают богатство

Ці квіти можна ставити в будь-якій кімнаті, а щоб посилити їхню чудотворну дію на дно горщика потрібно покласти золотисті монетки.

цветы, которые привлекают деньги

Зелений колір

Зелений – це колір багатства та величі, тому його часто застосовують у дизайні офісів та домашніх кабінетів. Дизайнери та психологи рекомендують не обмежуватися тільки на цих приміщеннях, а оформляти кухню, передпокій та вітальню у такій самій гамі.

дизайн прихожей

Тому якщо ти плануєш робити ремонт у квартирі, обов'язково використовуй зелений колір у дизайні. Наприклад, пофарбуй стіну в приємний оливковий відтінок, поклей шпалери з ботанічним візерунком, вибери меблі смарагдового трендового відтінку.

современная кухня

изумрудный цвет в интерьере

обои в спальню

Як притягнути гроші не роблячи ремонту? Просто декоруй кімнату зеленим декором чи текстилем.

светлая гостиная

Акваріум

Вода – символ матеріального добробуту, тому у квартирі рекомендуємо поставити акваріум, і не обов'язково він має бути більшим. Маленької посудини із золотою рибкою буде достатньо.

мини-аквариум

 

Вода – символ матеріального добробуту, тому у квартирі рекомендуємо поставити акваріум, і не обов'язково він має бути більшим. Маленької посудини із золотою рибкою буде достатньо.

Фото у тексті: Pinterest 

Попередній пост
Олександр Свіщов
«Мистецтва - це «Код нації», який наближає перемогу»: Олександр Свіщов - про проєкт «Україна крізь віки»
Наступний пост
Тато року
Всеукраїнська Премія «Тато року» повертається! Підтримаємо наших тат-захисників

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.