5 причин, чому тобі потрібно завести хоча б один кактус

Кактус вдома
Колючі, але дуже симпатичні та навіть корисні.

Вибираючи в будинок кімнатні рослини, багато хто досить скептично налаштований щодо кактусів, вважаючи їх агресивними та навіть отруйними. Настав час викривати міфи – ми розповімо тобі про користь кактусів, і чому вони мають бути у твоїй домашній колекції.

Цікаво: зараз у світі офіційно налічують понад 3000 видів кактусів.

Як заспокійливе

Кактуси – особливі рослини, які навіть можна назвати «маленькими чарівниками», адже вони можуть убирати погану енергетику, очищати простір від негативу. Саме тому кактус особливо важливо тримати вдома тим, хто страждає від частих нападів гніву та роздратування, а також прояви інших негативних емоцій.

Кактус дома

Для роботи мозку

Діючи, як енергетичний обмінник, кактус також здатний активізувати розумову діяльність, допомагаючи нормалізувати процеси мислення. Також енергетика рослини здатна нейтралізувати мігрені. Саме тому кактус особливо рекомендується тримати на робочому місці.

Проти образ

А ти знала, що кактуси допоможуть тобі впоратися з образами? Річ у тому, що коли ми ображені на когось, у тому числі й на себе, то мучимо себе душовими переживаннями. Завдяки своїй енергетиці, кактуси як фільтр, або губка, можуть вбирати в себе негатив, у тому числі й той, що походить від образ, допомагаючи набути гармонії з собою.

Кактус дома

Цікаво: кактус не рекомендується тримати у спальні, поряд із зоною відпочинку, де ти та члени твоєї родини намагаються розслабитися. Краще вибрати місцем його проживання, передпокій, вітальню, кухню.

Захист від електромагнітного випромінювання

Кактуси - єдині рослини, здатні нейтралізувати та приймати на себе електромагнітні випромінювання від монітора комп'ютера, телевізора, телефону, модему та інших електричних предметів.

Як оберіг

Ще наші предки вважали кактуси своїми оберегами та використовували їх як захист від злих духів, темних сил, негативної енергетики. Існує думка, що кактус здатний «усмоктувати» все погане, тим самим захищаючи свого власника, як щит. Тому колючого друга найкраще тримати там, де ти відчуваєш негативну енергетику.

Кактус дома

Попередній пост
глінтвейн рецепт приготування
5 рецептів глінтвейну з червоного вина
Наступний пост
Що подарувати коханому
Що подарувати коханому на День святого Валентина: ТОП-7 варіантів

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.