Чим безпечно протерти монітор комп'ютера в домашніх умовах: 3 корисні лайфхаки

Очищення
Тебе непокоїть питання, чим протирати монітор комп'ютера в домашніх умовах? У нас є 3 простих та безпечних способи, які зроблять монітор чистим та яскравим.

Ніхто не буде сперечатися, що техніку краще очищати від бруду та пилу спеціальними засобами, але якщо таких під рукою не виявилося – можна скористатися підручними предметами, які є у кожному будинку.

Фахівці радять очищати екран комп'ютера в міру його забруднення: приблизно раз на тиждень проводи сухе чищення, а раз на місяць - вологе.

Чим не варто протирати монітор комп'ютера?

Не використовуйте для чищення монітора рушники, губки або серветки з грубої тканини. Також під заборону підпадає миючий засіб для посуду або скла. В іншому випадку, розводи, мікроцарапини та пошкоджене верхнє захисне покриття монітора тобі забезпечені.

Що потрібно зробити перед чищенням монітора?

Перш ніж почати чищення екрана – вимкни комп'ютер!

Якщо комп'ютер залишити включеним, то яким би засобом ти не користувалася, рідина швидко висохне на нагрітому екрані та просочиться всередину, що призведе до скорочення терміну експлуатації.

девушка протирает монитор

Як очистити комп'ютер у домашніх умовах?

  • Звичайна серветка з мікрофібри, яка продається в кожному будівельному магазині, може чудово очистити монітор від жирних плям та пилу.
  • Мильний розчин також допоможе очистити екран, коли під рукою немає спеціальних засобів. Змочіть ватний диск у такому розчині, добре відіжми воду та акуратно, без сильних натисків, протри монітор. Розлучення можна видалити повторним очищенням вологими дисками.
  • Замість мила можна використовувати оцет. Змішай 100 мілілітрів відфільтрованої води та 10 мілілітрів 6% оцту. Змочи в такому розчині ватяний диск, відіжми його, а потім протріть екран.

Попередній пост
Знову любов
Прем’єрний показ романтичної історії «Знову любов»!
Наступний пост
квіти
4 кімнатні рослини, які ефективно очищають повітря спекотним літом

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.