7 красивих кімнатних рослин, які покращать повітря у приміщенні

кімнатні рослини
Чисте повітря - запорука гарного самопочуття. Чи існують кімнатні рослини, що очищають повітря? Так, і вони доступні для кожного.

Що це за рослини? Ми підібрали для тебе кілька видів квітів, які прості у догляді, гарні та здатні значно покращити повітря у будинку.

Сансевієрія

Це ідеальна квітка для алергіків, які не можуть провітрювати приміщення під час впливу несприятливих для них алергенів. Сансевієрія дуже проста у вирощуванні та стійка до несприятливих умов.

Сансевиерия

Кипарисовик

Ця квітка забирає з повітря пил та негативні іони, що випромінюються електроприладами. А у відповідь Кипарисовик віддає нам позитивні іони, тим самим розряджаючи повітря.

Кипарисовик

Хлорофітум

За видаленням формальдегіду з повітря і виділення кисню Хлорофітуму немає рівних. Навіть якщо ти забуваєш (або в тебе не вистачає часу) доглядати за кімнатними рослинами, тобі навряд чи вдасться вбити цю живучу квітку.

Хлорофитум

Хризантема садова

Ця барвиста квітка здатна не тільки прикрашати собою приміщення, але й очищати навколишнє повітря від бензолу, який зазвичай є у складі клею, фарб, пластику та мийних засобів. Розташовувати садову Хризантему варто біля відкритого вікна з прямим сонячним промінням.

Хризантема садовая

Фікус

Широке шкірясте листя фікуса надзвичайно ефектне і здатне поглинати з повітря у великій кількості небезпечні для людини речовини, що виділяються меблями та пластиком. Різноманітність видів фікусів дозволить вибрати рослину на власний смак.

Фикус

Пальма арека

Це дуже популярна та невибаглива рослина, яка підійде до будь-якого інтер'єру. Розлоге листя пальми граціозно пом'якшать і відновлять будь-яке довкілля, будь-то квартирі, приватний будинок або офіс.

Пальма арека

Цитрусові дерева

Домашні лимонні чи апельсинові дерева – справжні санітари повітря. Рослини надають позитивний вплив на нервову систему та покращують сон.

Цитрусовые деревья

Фото у тексті: Instagram.com

Попередній пост
Масляна
5 фактів про Масляну, які цікаво знати
Наступний пост
плями від кави, какао, шоколаду
Як відіпрати та вивести плями від кави, шоколаду або какао

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.