Запорізьке підприємство ПП ВКФ «ПОЛІМЕР» - лідер «Екотрансформації-2021»

ПОЛІМЕР
P
Запорізьке підприємство ПП ВКФ «ПОЛІМЕР» - виробник екологічно чистих засобів для прання, єдине в Україні, яке опанувало виробництво сесквікарбонату натрію (трони) і на його основі налагодило лінію з випуску екологічно чистого, безфосфатного прального порошку TM TRONA.

16 грудня під час форуму «ЛІДЕРСТВО І ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ», що відбувся у Києві, ПП ВКФ «ПОЛІМЕР» відзначено «ЕКО-ОСКАРом» та видано Диплом за вагомий внесок в екотрансформацію держави, бізнесу та суспільства, що підтверджує високе звання «Стейкхолдер зелених змін-2021» як одну з кращих технологій задля зниження негативного впливу на довкілля.

Важливо, що нагорода вручається не просто за факт екопроєктів, а за їх вплив на економіку, стан довкілля та суспільство.

ПОЛІМЕР

Офіційна презентація пральних порошків ТМ TRONA відбулася у жовтні 2020 року під час «ЕКО ФОРУМу – 2020», у Запоріжжі, у ВЦ «Козак-Палац». Компанія демонструє інноваційний підхід до виробництва, успішний кейс побудови ефективного бізнесу, що впроваджує «зелені» технології, прогресивні стратегії з урахуванням турботливого ставлення до навколишнього середовища.

Розповідає директор ПП ВКФ «Полімер» Євгеній Сидоренко: «На перших етапах ми планували лише розробку і розповсюдження унікального інгредієнта сесквікарбонату натрія (єгипетської солі) на українському ринку для виробників пральних засобів. Проте зацікавленості у виробників наявних торгових марок не отримали. Відтак ми прийняли рішення піти далі і створити кінцевий продукт – екологічно чистий пральний порошок. ЕКО пральний порошок «TRONA» сертифікований згідно ISO 14024, на продукцію видано екологічний сертифікат №UA.08.002.508 «Зелений журавлик»».

ПОЛІМЕР

Наявність у складі прального порошку ТМ TRONA сесквікарбонату натрію, надає йому наступні унікальні властивості:

  • він сприяє знешкодженню бактерій, шкідливих мікроорганізмів і грибків, видаляє неприємні запахи;
  • дозволяє порошку легко розчинятися навіть у холодній воді, виполіскуватися без слідів і зберігати структуру тканини та колір;
  • порошок повністю видаляє забруднення жиром, маслами, а також плями від трави, чаю, кави, фруктів, дезодорантів, парфумованих речовин.

Порошки ТМ «TRONA» гіпоалергенні, не містять фосфатів, цеолітів та барвників. Порошок не впливає на роботу водоочисних споруд, не завдає шкоди навколишньому середовищу, ґрунту та водним джерелам. Не отруйний по відношенню до рослин.

ПОЛІМЕР

Сесквікарбонат натрію (трона) – високоякісний продукт, конкурентоздатний за своїми характеристиками на світовому рівні, який виготовляється унікальним енергоекономним методом кристалізації цільового продукту з содобікарбонатної суспензії. Трона володіє дезінфікуючими властивостями, стабільним хімічним складом та стабільним лужним балансом.

Трона, єгипетська сіль, знайома людству вже понад 6000 років. З давніх-давен, трону використовували як засіб гігієни, що допомагав зберегти природну красу та молодість. Ця речовина має антибактеріальну та протигрибкову дію, високу миючу та відбілюючу здатність, пом’якшує жорстку воду, запобігає утворенню накипу на нагрівальних елементах прального обладнання та ін..

Детальніша інформація на сайті trona.in.ua.

Попередній пост
Стати експертом
Стати експертом «Єдина» прямо зараз
Наступний пост
Як перестати встигати та почати жити
Як перестати встигати та почати жити: як пройшов бранч за участю Ірини Заверухи

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.