Щоб не прокинутися з алергією: «Ревізори на порозі» – про шкідливі подушки в готелях

Ревізори на порозі
Готельєри-учасники реаліті Нового каналу «Ревізори на порозі» розповіли, як пух шкодить вашому здоров’ю.

Що більше зірок у готелю, то кращий і якісніший має бути в них текстиль, а також подушки та матраци. До цього існує ряд вимог, які повинні знати відвідувачі, щоб не потрапити у неприємні ситуації, як готельєри реаліті «Ревізори на порозі».

У луцькому luxury-готелі вони виявили предмет, який може викликати алергію.

Ми оглянули спальне місце. Матрац був доволі пружний, чиста постіль, а от подушка – з пухом. Спати на ній шкідливо для здоров’я, адже пух може викликати алергічну реакцію. Її спричиняють мікроскопічні паразити – кліщі. Їх комфортне середовище перебування – гусячий або лебединий пух. Живляться кліщі частинками відмерлого епідермісу. І коли їх концентрація у подушці стає надто високою, вони можуть викликати алергічні реакції. Наприклад, раптовий нежить, чхання, кашель, подразнення носоглотки

– розповідає учасниця реаліті, власниця черкаського сімейного комплексу Анна Труба.

подушки отель

Ковдри й подушки в готелях мають бути виготовлені з якісних синтетичних наповнювачів з гіпоалергенними властивостями. Вони легкі, а тонкі волокна забезпечують відмінну терморегуляцію. Волокна переплітаються і створюють пружинисту структуру, завдяки якій подушки відновлюють форму після кожного сну на них. А ще синтетичні наповнювачі стійкі до частого прання та не викликають алергію.

Учасники проекту «Ревізори на порозі» рекомендують у готелях будь-якого рівня обов’язково звертати увагу на наповнювач подушок. Адже комфортний відпочинок та міцний сон – запорука гарного дня!

Дивіться реаліті «Ревізори на порозі» щопонеділка о 20:00 на Новому каналі. Дізнаєтеся ще більше корисностей від професійних готельєрів. А ще відкриєте для себе нові туристичні місця!

Попередній пост
Стати експертом
Стати експертом «Єдина» прямо зараз
Наступний пост
Як знайти найближчі магазини
Як знайти найближчі магазини, аптеки, АЗС, укриття тощо (онлайн-мапа)

Новини партнерів

Fresh

Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.
Lifestyle

Привітання з Днем вишиванки у віршах та прозі

Привітання з Днем вишиванки для ваших друзів та близьких.