Сухий корм для кішок Клуб 4 Лапи: огляд на базову лінійку

Клуб 4 Лапи
!
Якщо кіт або кішка здорові, не піддавалися кастрації (стерилізації), досить рухливі, линяють помірковано, не схильні до частих розладів травлення, алергії, ожиріння, для їх повсякденного харчування підійде корм базової лінійки.

Такі раціони мають стандартну калорійність, збагачуються функціональними добавками, які корисні всім здоровим кішкам. Виробники пропонують великий вибір базових кормів з різноманітним складом, смаками. Так, корм для кішок сухий і паучі Клуб 4 Лапи базової лінійки виготовляються з різних сортів м'яса, птиці, риби. Базова лінійка сухих кормів для дорослих кішок цього бренду представлена чотирма раціонами, яким присвячений даний огляд.

Склад сухих кормів для кішок Клуб лапи: переваги та недоліки

Основний інгредієнт, що містить будь-який випущений під брендом «Клуб 4 Лапи» сухий корм для кішок базової лінійки, – дегідратована курятина. У кормі «Курка» це єдине джерело тваринного білка, інші корми також містять інші сорти м'яса (риби), продукти тваринного походження.

Клуб 4 Лапи

Усі сухі корми базової лінійки мають загальні переваги:

  • співвідношення білків і жирів 32/15 є оптимальним для здорових, досить активних дорослих кішок;
  • високий вміст м'яса (риби), м'ясних продуктів дозволяє покрити потребу кішок в протеїнах тваринного походження. При цьому інгредієнт № 1 – курятина – є джерелом білка, який легко засвоюється;
  • зернові (кукурудза, рис, в кормі «З лососем» також ячмінь) і продукти їх переробки (кукурудзяна клейковина) забезпечують тварин вуглеводами (джерело енергії) та рослинними білками. При цьому в складі відсутні пшениця, соя – небажані інгредієнти, джерела високоалергенних білків;
  • жир птиці консервований за допомогою суміші натуральних токоферолів, що характерно для кормів більш високого класу;
  • масло лосося (1% в раціоні «З лососем», 0,5% в інших кормах) і лляне насіння (0,29-0,53%) служать джерелом жирних поліненасичених кислот Омега 3 і 6, важливих для інтелекту, шкіри, шерсті;
  • бурякова клітковина та пивні дріжджі покращують перистальтику, сприяють здоровому травленню;
  • формула INTEGRAMIX – 4 натуральних інгредієнта з 4 сторін світу – забезпечує комплексну підтримку здоров'я (глід для нормалізації тиску, роботи серця, помідор для печінки, імбир для ШКТ і імунітету, банан для травлення, забезпечення енергією);
  • корми додатково збагачені вітамінами, мінералами, амінокислотою таурин;
  • у складі відсутні синтетичні технологічні добавки.

Оцінка складу дозволяє дійти висновку, що сухий корм Клуб 4 Лапи не має недоліків. Він повністю відповідає критеріям якісного корму класу преміум, а в деяких відношеннях (використання натурального консерванту, наявність фірмового набору допоміжних функціональних інгредієнтів INTEGRAMIX) навіть перевершує стандартні вимоги, які пред'являються до продукції даного класу.

До недоліків можна віднести ту обставину, що більшість кормів базової лінійки можна купити або в упаковці вагою 300 г (ціна за 1 кг виходить досить висока), або в упаковці 14 кг (не дуже зручно для власників однієї кішки).

Ціна на корм для кішок Клуб 4 Лапи

За співвідношенням ціни та складу бренд Клуб 4 Лапи є кращим у своєму класі. Сухий корм для кішок Клуб 4 Лапи продається в офлайн-магазинах і через інтернет, в тому числі в офіційному онлайн-магазині бренду. Виробник пропонує упаковки різного об'єму:

  • 300 г («З куркою», «З телятиною», «З лососем») – 52 грн. (173 грн/кг);
  • 900 г («З куркою») – 116 грн. (129 грн/кг);
  • 2 кг («З кроликом») – 259 грн. (129 грн/кг);
  • 14 кг (усі корми) – 1780 грн. (127 грн/кг).

Сухий корм Клуб 4 Лапи: відгуки

Про сухий корм 4 Лапи відгуки покупців інтернет-магазину переважно схвальні. Господарів приваблює продуманий склад і ціна, а їх вихованців – смакові якості.

Відгук про корм Клуб 4 лапи Premium з куркою для дорослих кішок:

«І ось ми знову повернулися до цього корму, так як він нам не приїдається найдовше. Традиційна класика і нескінченна любов».

Відгук про корм Клуб 4 лапи Premium з кроликом для дорослих кішок:

«Незмінно з цим кормом останні року пів. Подобається, що склад у нього якісний і натуральний».

Відгук про корм Клуб 4 лапи Premium з телятиною для дорослих кішок:

«Проблем з травною системою не спостерігається. Нормальний корм».

Відгук про корм Клуб 4 лапи Premium з лососем для дорослих кішок:

«Просто подивіться на цей склад і зіставте з будь-яким іншим, самі зрозумієте його переваги та користь для організму тваринки. І додам ще те, що не дивлячись на те, що виготовляють подібні корми у нас в країні, якість у нього місцями краще за європейську. Наш фаворит однозначно!»

Базові сухі корми Клуб 4 Лапи – збалансоване щоденне харчування для кішок

Сухі корми базової лінійки Клуб 4 Лапи відмінно збалансовані під стандартні потреби здорових дорослих кішок, забезпечують їх білками, жирами, омега кислотами, засвоюваними вуглеводами для енергії та клітковиною для травлення, збагачені формулою INTEGRAMIX для комплексного зміцнення здоров'я. За складом корми не поступаються закордонним раціонам класу преміум, а багато яких навіть перевершують. При цьому продукцію Клуб 4 Лапи можна купити в різних магазинах, а ціна залишається доступною. Наявність 4 смаків дозволяє для кожної кішки підібрати улюблений корм. В асортименті виробника є й консерви (паучі) з аналогічними смаками, мікс сухого та вологого корму допоможе урізноманітнити раціон.

Попередній пост
Стати експертом
Стати експертом «Єдина» прямо зараз
Наступний пост
Сапери
Сапери розповіли, як поводитись, натрапивши на вибухонебезпечні предмети

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.
Астрологія

Китайський гороскоп на квітень 2024 року: що чекає на кожного з нас

Квітень 2024 року буде складним місяцем! Він ознаменований коридором затемнень, до якого ми вже ввійшли, і ми всі будемо майже весь місяць розвиватися і жити під впливом Ретроградного Меркурія!
Астрологія

Таро прогноз на квітень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.