У стосунках: ТОП-5 книжок про здорові взаємини

У стосунках
Ми завжди у стосунках: у добрих, чи поганих, але ми увесь час взаємодіємо з іншими. Як зробити, щоб ця взаємодія була приємною, або принаймні не завдавала болю?

Разом із національною книжковою платформою Yakaboo ми підібрали для прочитання п’ять книжок, які будуть для вас одкровенням та полегшенням.

Люби без ілюзій. Як звільнитися від токсичних стереотипів і побудувати здорові стосунки, Анна Топіліна

Насправді сучасній жінці важко бути щасливою у коханні. У суспільства безліч упереджень, у чоловіків безліч очікувань, а коли намагаєшся ним відповідати, то виникає неприємне відчуття примусу або власної недосконалості. як тут будеш щасливою? Анна Топіліна уважно проаналізувала власний досвід та найпоширеніші стереотипи про кохання. Виявляється, більшість тверджень про любов - застарілий мотлох, якого треба негайно позбутися. Коли ілюзій немає, любити легко й приємно. Без драм, сцен та травм. Це прекрасне життя і ви його варті!

Люби без ілюзій. Як звільнитися від токсичних стереотипів і побудувати здорові стосунки

Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете, Ірена Карпа

Ціль - шлюб. Що ж, гідна ціль, якщо тільки ви точно знаєте, чого хочете. Ірена Карпа зовсім не банальна у своїх порадах. З великою долею самоіронії вона ділиться секретами довготривалих і короткочасних знайомств, порадами для тих, хто хоче опинитися в міцних і успішних стосунках. Колоритними ілюстраціями порад є власні романтичні пригоди авторки у Франції і не тільки. Багато гумору допомагає не сприймати цю книжку як одкровення гурині з розвитку жіночності. Просто іноді є очевидні речі, які сама не бачиш, поки не прочитаєш. Виходьте заміж на здоров’я!

Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете

П'ять мов любови у подружжі, Гері Чепмен

Іноді у шлюбі подружжя ніби розмовляє різними мовами. Обидві вони мови кохання, але різні, звідси й непорозуміння. Бестселер Чепмена виділяє п’ять основних мов кохання: слова підтримки, якісний час, отримування подарунків, вчинки служіння, фізичні доторки. Як порозумітися двом людям, які виражають любов по-різному? Чепмен проведе вас шляхом уважного спостереження та спілкування, навчить відмічати та валідувати почуття та меседжі партнера, щоб зрозуміти, яка з мов - його, а яка - ваша і вчасно взаємодіяти

П'ять мов любови у подружжі

Як не померти на самоті. Дивовижна наука, яка допоможе вам знайти своє кохання, Лоґан Урі

Самотність може бути свідомим вибором. Тоді все гаразд, ця книжка не для вас. А буває, що ніяк не можеш зустріти саме ту людину. Тоді варто дослухатися до авторки. Оскільки майже завжди вибір ми робимо інтуїтивно, а не цілеспрямовано, зі стосунків не виходить нічого доброго. Адже ми не визнаємо ні власних помилок та недоліків, ні даємо адекватну оцінку вчинкам інших, ми уникаємо справді відвертих розмов. Але тривалі стосунки з’являються не самі собою, а є кульмінацією низки рішень. І ухвалюючи правильні рішення, ви наближаєтеся до чудової любовної історії.

Як не померти на самоті. Дивовижна наука, яка допоможе вам знайти своє кохання

Звільнись від емоційного насилля. Як розірвати замкнене коло приниження і сорому в стосунках, Беверлі Енґел

Часом розпізнати емоційне насильство не так просто. Адже воно може ховатися під пасивною агресією, непроханими порадами, “дружньою” критикою, знеціненням, це зовсім не тільки крики й образи. Втім, усі способи аб’юзерів націлені на те, щоб позбавити жертву самоповаги, змусити соромитися себе і ситуації - так вона точно нікому нічого не розкаже. Фахівчиня, яка написала цю книжку, вважає, що подолати цей сором - перший крок до звільнення з токсичних стосунків. Почніть шлях до зцілення з конкретних кроків з авторської програми докторки Енґел, які допоможуть загоїти душевні рани та відновити впевненість у собі.

Звільнись від емоційного насилля. Як розірвати замкнене коло приниження і сорому в стосунках

Попередній пост
обман
Як зрозуміти, що тобі брешуть: 3 способи розкусити брехуна
Наступний пост
Дитячі травми
Дитячі травми: як вони впливають на наше життя

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.