20 способів досягти оргазму

20 способів досягти оргазму
Медики вважають його банальною реакцією нашого організму. Поети та закохані його вихваляють. Іноді він яскравий та стрімкий. Іноді - легкий і ніжний. А буває – він поманить і зникає. Ти вже здогадалася, що мова про оргазм.

Вже давно доведено – оргазм не тільки приємний, а й корисний для жіночого здоров'я. У процесі розрядки виробляються підвищені дози гормонів – естрогену та тестостерону. Завдяки цьому покращується робота та стан кісткових та м'язових тканин, серцево-судинної системи. Жінка виглядає молодшою. А люди, які регулярно займаються сексом, рідше хворіють на грип, застуду і депресії.

Бути фригідною нині немодно. Тому багато жінок, надивившись еротичних фільмів і начитавшись любовних романів, старанно зображують у ліжку тигриць та німфоманок. І лише найближчим подружкам за хвилину особливого одкровення можуть зізнатися: він, оргазм, звичайно, відвідує іноді, але так рідко! До речі, фригідність, у якій таємно себе підозрюють деякі незадоволені панночки – явище досить рідкісне.

Читайте також

То чому, згідно зі статистикою, лише 20% жінок повністю задоволені якістю свого сексуального життя? Виявляється, попри те, що ми регулярно займаємося сексом і досить часто при цьому відчуваємо задоволення, мало собі уявляємо, що ж це за звір такий - жіночий оргазм? Від чого залежить? І чому, зрештою, це таке непередбачуване явище? Спробуємо розібратися в цьому.

Який буває оргазм

Вчені, особливо американці, дуже люблять проводити наукові дослідження такого інтимного питання, як жіночий оргазм. Результатами їх досліджень ми й скористаємося.

Говорячи по-науковому, оргазм - це рівномірні та поступово згасаючі спазми жіночих статевих органів, що поступово згасають, які відбуваються з періодичністю у 2-3 сек. Загальна тривалість розрядки може бути різною від десятків секунд до 1-2 хвилин. Основна особливість жіночого оргазму – його множинність. Це означає, що відразу після першого оргазму ми здатні відразу випробувати другу хвилю, потім третю і так далі - поки не наситимося. Чоловікам таке задоволення не під силу!

Оргазм буває трьох видів – кліторний, вагінальний та позавагінальний. Щоправда, відчуває всі три види задоволення не кожна жінка. І не тому, що не здатна – просто не навчилася. Що ж, спробуємо заповнити цю прогалину!

Кліторний властивий більшості жінок, він викликається шляхом стимуляції лобка та клітора. Є одне правило: чим більше уваги в прелюдії приділено цим областям, тим яскравіший оргазм. Перевірений та надійний метод досягнення кліторного оргазму – мастурбація.

Як його досягти: під час статевого акту зсунь ноги якомога щільніше, тоді вульва стане вже охоплювати пеніс, і клітор стимулюватиметься через малі статеві губи. Можна попросити партнера про додаткові пестощі цього делікатного органу – язиком або пальцями. Ще одна порада: іноді довгоочікуваний оргазм не настає через нестачу мастила. І тут попроси партнера потерти головкою збудженого члена об клітор.

Вагінальний оргазм спричинений скороченням м'язів піхви. Сексологами помічено: що швидше діє партнер, то швидкотечніше жіноче задоволення. А от якщо він рухається спокійно, не поспішаючи - оргазм триватиме довше!

Як його досягти: перш за все – тренуй м'язи піхви, адже саме вони відповідають за повноту задоволення за вагінального оргазму. Включи в комплекс ранкової зарядки нескладну вправу: стискай і розтискай м'язи піхви, почни з 2-3 повторень, поступово збільшивши їх кількість до п'ятнадцяти. Під час статевого акту напруж ці делікатні м'язи, трохи піднявши таз – оргазм буде набагато яскравішим!

Хоч як це сумно, сила вагінального оргазму безпосередньо залежить від довжини статевого члена твого партнера. Якщо коханий не може похвалитися фантастичними розмірами пеніса, дай зрозуміти, що тобі подобаються часті фрикції. Або освою позицію «вершниця».

Позагенітальний, на жаль, доступний не всім: його може відчути, на думку фахівців, одна з десяти жінок. Такі надтемпераментні особи можуть отримати насолоду від одного-єдиного полум'яного погляду або легкого дотику до чоловіка.

оргазм

Як його досягти: ми не можемо гарантувати, що в тебе вдасться довести себе до оргазму, гладячи чоловіка. Однак ніхто тобі не заважає увімкнути уяву: погладжуючи його руку, уяви себе в його обіймах, з усіма наслідками. Напевно, по тілу прокотиться приємна хвиля збудження.

Цікава статистика

25% жінок ніколи не відчували оргазм

25% - зазвичай його симулюють

10% - ненаситні німфоманки

5% - повністю байдужі до сексу

10% жінок можуть отримати задоволення тільки в компанії... іншої жінки

Наодинці з собою

Як би не намагався твій партнер, намагаючись задовольнити тебе на повну, у нього може нічого не вийти - якщо ти сама не підкажеш йому вірний шлях до свого оргазму. А для цього тобі необхідно краще дізнатися про свої власні сексуальні уподобання. Краще проводити такі секс-досліди наодинці із собою. Ти навчишся розрізняти сигнали свого тіла, контролювати силу та тривалість оргазму шляхом тренувань.

Цю техніку запропонувала Барбара Кіслінг, практикуючий сексолог, автор бестселерів Мова сексу. Як завести один одного в ліжку» і «Як стати поганим дівчиськом у ліжку. Керівництво для добрих дівчаток».

Ця вправа називається "Досягнення кульмінації".

Отже, спочатку необхідно заспокоїтися. Прийми розслаблюючу ванну, увімкни приємну музику або просто спокійно полеж на ліжку.

Стеж за своїм диханням: роби глибокі вдихи через рот, видихи – через ніс. Проведи кілька хвилин, зосередившись на диханні.

Читайте також

Почни пестити себе. Погладжуючи шию, груди, статеві органи, слідкуй за своїми відчуттями: наскільки тобі приємні дотики до різних частин тіла. Не став задачі неодмінно збудитися, головне - щоб ці ласки були тобі приємні.

Почни мастурбувати. Однак не намагайся швидко досягти результату: річ у тому, що всі ми різні, і час, необхідний для досягнення задоволення, нам потрібен різний.

Як тільки ти відчуєш, що починаєш заводитися, - зупинись. Знов подихай, глибоко і рівно, відчуй, як збудження потроху спадає. Трохи заспокоївшись, починай знову мастурбувати. Порушуй себе до того моменту, поки не виділятиметься мастило.

Знов зупинися, зосередься на диханні. Спостерігай за собою: чи може збудження само собою, без твоєї допомоги, підніматися чи згасати протягом 4-5 хвилин?

Знову займися самозадоволенням: ти майже досягла оргазму! Як тільки відчуєш, що фінішуєш, починай дихати швидко, це допоможе отримати максимум задоволення.

Барбара попереджає: не варто такі заняття перетворювати на нудний обов'язок, адже твоя мета – задоволення, за таку справу треба братися лише з настроєм та бажанням!

оргазм

Точка G, AFE-зона та інші принади

Загалом, точка G - це такий собі біном Ньютона: все про неї чули, а ось що це конкретно і де саме знаходиться - якось не дуже зрозуміло. Відкрив цю загадкову точку, звичайно, чоловік. Німецький гінеколог Графенберг довів, що стимулюючи невелику ділянку на верхній стінці піхви, жінка може отримати незабутнє задоволення.

Оргазм, досягнутий за допомогою точки G, вчені-медики відносять до маткового оргазму, тому що в цей момент відбувається скорочення м'язів паху та матки.

Головне питання: як його знайти? Досліджуй своє тіло в розслабленому стані: згладжена півкуля розміром 1-3 см, що знаходиться в 5 см від входу в піхву, ребриста або злегка жорстка на дотик, і є точка G. До речі, дещо німець все-таки помилявся: далеко не у всіх жінок стимуляція цієї області викликає сексуальну розрядку. Але спробувати варто!

Наша порада: одна з найзручніших поз для стимуляції точки G – у позиції жінка знизу (не забудь покласти подушку під поперек). Чоловік, вводячи пеніс, повинен намагатися впливати на ту область піхви, яка знаходиться прямо під животом партнерки. Або спробуй колінно-ліктьову позицію: стоячи на ліжку, обіпрись на лікті та коліна, партнер при цьому входить ззаду.

Однак точка G - не єдине цікаве містечко в нашому організмі! Малайзійський сексолог Чуа Чі Ан стверджує, що є якась AFE-зона (скорочена назва anterior fornix erotic zone – еротична зона переднього склепіння). Начебто це місце, багате нервовими закінченнями, здатне приносити чудові відчуття. Знайти її не так просто: вона розташовується на передній стінці вагіни, ближче до шийки матки. Але під час чудового сексу, та ще і якщо твій партнер має чоловічу гідність пристойного розміру, він напевно не раз доводив тебе до екстазу торкаючись цього місця. Ні? Виправляємо промах!

Наша порада: ляж на живіт, поклади під стегна маленьку подушку, нехай партнер буде зверху. Дуже важливо, щоб його рухи були повільними та обережними: є незначний ризик травмувати шийку матки. Також спробуй позу "жінка зверху", тільки сядь спиною до партнера, відкинься назад і роби повільні хвилеподібні рухи. Якщо плавні та повільні рухи тебе заводять, вітаємо: ви дісталися цієї загадкової AFE-зони!

Читайте також

Великі істини

Ну і насамкінець хотілося б нагадати про речі, які ти, загалом, і так знаєш, але якось у метушні повсякденного життя забуваєш. Якісний секс – супутники гармонійного сексуального життя, умови, за яких ти максимально розслаблена та готова до задоволень.

  • Розслаблення. Стрес заважає інтимному життю – це доведено. Тому, якщо у тебе на роботі неприємності, непорядок із фінансами чи сварки з колегами, залиши всі проблеми за порогом спальні. Тобі допоможуть аромати іланг-ілангу або сандалового дерева, келих вина або розслаблюючий масаж. До речі, упорядкувати нерви можна і за допомогою нескладної монотонної домашньої роботи або рукоділля. Тільки не захоплюйся: 15 хвилин вишивання буде цілком достатньо!
  • Еротичні думки. Обміняйся з коханим кількома грайливими фразами або згадай яскравий епізод зі свого інтимного життя. Якщо твоя голова буде зайнята сексуальними дурницями, ти почнеш збуджуватись ще до того, як обміняєшся першим поцілунком із партнером.
  • Різноманітність. Геть монотонність! Як тільки відчуєш, що втратила гостроту сприйняття, запропонуй партнеру змінити позу або урізноманітнити рухи. Тим більше, що на твоєму тілі є ще стільки недосліджених ерогенних зон – нудьгувати ніколи!
  • Зволоження. Часто ми можемо досягти оргазму лише через те, що наш організм не виробляє достатньої кількості природного мастила. Про всяк випадок запасись лубрикантом.

А як у них?

Порівняно з жіночим, чоловічий оргазм – штука зрозуміла та проста. Процес чоловічого задоволення можна поділити на кілька стадій.

  1. Стадія збудження: приплив крові, ерекція, прискорення серцебиття, збільшення розміру яєчок, збудження сосків.
  2. Фаза плато: подальше збільшення розміру пеніса та яєчок, повне підняття яєчок, багряний колір головки (буває не у всіх).
  3. Фаза оргазму: сперма викидається з сім'явивідної протоки, насіннєвих бульбашок і передміхурової залози, накопичуючись в основі сечовипускального каналу поряд з простатою. Потім відбувається тонічний спазм м'язів, збільшення кров'яного тиску та частоти дихання, щільне закриття сфінктера сечового міхура, ритмічні скорочення простати та, нарешті, викид сперми. Чоловік відчуває деяку затьмареність свідомості.
  4. Фаза дозволу: втрата ерекції, опускання яєчок і розслаблення мошонки, зупинка м'язових спазмів і припливу крові, зниження серцевого ритму та кров'яного тиску. Багато хто в цей момент засинає – це також природна реакція.

Попередній пост
любов до себе
4 способи прийняти та полюбити себе справжню
Наступний пост
розлучення
Як пережити розлучення з коханим: ефективна практика від психолога допоможе повернути радість життя

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.