Урізноманітнюємо інтимне життя: 5 порад для тих, хто вибирає свій перший вібратор

інтимне життя
Сексологиня з реаліті Нового каналу Катя Гурська розповіла, на що варто звертати увагу під час вибору іграшки для сексу.

Секс-іграшки можуть внести новий подих у ваше інтимне життя та подарувати масу незабутніх вражень. Головне – не помилитися з вибором. Тож якщо ви ще не маєте досвіду подібних покупок, але хочете мати вібратор, прислухайтеся до порад сексологині та учасниці реаліті «Пара на мільйон» на Новому каналі Каті Гурської.

Катя Гурська

Порада №1: не шкодуйте грошей

Підхід «а раптом не підійде, то хоч не буде шкода витрачених грошей» тут абсолютно не працює. Тому що дешева іграшка таки не підійде, але й витрачати цілий статок на вібратор із дорогоцінним камінням і вставками з крокодилячої шкіри, звісно, теж нерозумно. Якщо є фінансова можливість, виділіть на покупку 100-150 доларів. Якщо це задорого – хоча б не менше 50-ти.

Порада №2: уважно вивчіть асортимент

Щоб скласти приблизне уявлення про майбутню покупку, перегляньте товари в різних магазинах. Купувати все ж краще офлайн, щоб покрутити вібратор у руках, понюхати, торкнутися. Та й зовнішній вигляд іграшки не завжди можна оцінити за фотографією.

девушка интим

Порада №3: розмір має значення

Для початку краще взяти іграшку середнього розміру (приблизно 4 см в діаметрі та 16 см в довжину). Іграшки менше 15 см у каталогах часто проходять у категорії «міні», хоча насправді вони ніякі не міні, адже йдеться про довжину робочої частини.

Порада №4: не експериментуйте, не досягнувши азів

Прибори з відгалуженнями для такої-сякої-п’ятої-десятої додаткової стимуляції, віброяйця, метелики, кролики – це все буде потім. Тим більше, майже всі вони на диво незручні. З надто потужними девайсами краще зачекати, якщо ви поки що взагалі не знаєте, як реагуєте на вібрацію. Надто інтенсивний вплив може виявитися нестерпним. А іграшки з дуже твердих матеріалів, наприклад, металу чи акрилу не всім підходять для інтенсивних рухів усередині тіла. Золота середина для початку – щось з витонченими вигинами; не надто жорстке, але пружне; таке, що швидко нагрівається до температури тіла; просте, але функціональне.

Порада №5: не ігноруйте технічні характеристики

Обов’язково звертайте увагу на:

  • водонепроникність (це зручно для релаксу у ванній);
  • джерело живлення (акумулятор, який можна заряджати, – це зручніше, ніж батарейки, які мають прикру властивість сідати у найнезручніший момент);
  • режими вібрації (у всіх якісних сучасних іграшках можна регулювати інтенсивність, але в деяких є ще особливі режими – хвилі, пульсація та ін.).

Попередній пост
Як адаптуватися на новому місці
Як адаптуватися на новому місці та почуватися у безпеці під час війни
Наступний пост
інтимне життя
Урізноманітнюємо інтимне життя: 5 порад для тих, хто вибирає свій перший вібратор

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.