10 речей у сексі, які роблять всі щасливі пари

закохані пари
Усі щасливі пари щасливі однаково, казав класик. І секс щасливих пар чимось схожий.

Не багатьом закоханим парам вдається займатися сексом практично щодня, особливо якщо їхні стосунки тривають не один рік. Найчастіше чим довше пара перебуває в союзі, тим рідше вона займається коханням. Але не варто хвилюватись. Це цілком нормально. Але нормально лише в тому випадку, якщо секс приносить парі задоволення і якщо вони обидва працюють над тим, щоб зробити його якіснішим.

У нашому матеріалі ми зібрали 10 речей у сексі, які роблять щасливі пари.

Спосіб №1. Експериментують

Секс прекрасний і різноманітний, але пристрасть має властивість вщухати навіть у двох закоханих людей. Варто періодично виводити інтимне життя зі звичної колії та пробувати іграшки, костюми, перебирати пози.

Спосіб №2. Чергують ініціативу

Пропозиція зайнятися любов'ю виходить від кожного приблизно однаковою мірою. Звичайно, ми не закликаємо завести блокнот і відзначати, скільки разів чоловік кликав тебе в ліжко, і скільки разів ти тепер маєш йому відповісти тим же. Але ініціатива лише з одного боку може загасити будь-яке полум'я.

Спосіб №3. Лягають у ліжко одночасно

У пар, біоритми яких збігаються, і сексуальне бажання приходить приблизно в один і той самий час. Добре, якщо ви вже закінчили свої справи та можете віддатися взаємній пристрасті. Але якщо ти вся в очікуванні ласок, а йому потрібно закінчити річний звіт, навряд чи з цього вийде щось путнє.

Спосіб №4. Не ставляться до сексу, як до чергового завдання

Купити молока, прибити поличку, зайнятися коханням, помити підвіконня — у списку щоденних рутинних справ навіть пристрасний секс може стати нудним і повсякденним, який виконується лише тому, що внесений до щоденного графіка. Дайте волю спонтанності та пристрасті!

влюбленная пара

Спосіб №5. Не зневажають фільми для дорослих

Якщо ти морщишся від того, що відбувається на екрані в подібних фільмах, можливо, ти занадто затиснута в сексуальному плані. Варто зрозуміти, що чоловік дивиться таке кіно не тому, що має проблеми. Це нормальний спосіб підвищити сексуальне збудження. Рекомендуємо знайти фільм, який припаде до душі вам обом і не доглянути його до кінця.

Спосіб №6. Зізнаються у прихованих фантазіях

Кожен з нас має сексуальні фантазії. У когось це кохання з Бредом Піттом на даху манхеттенської багатоповерхівки, але чиїсь мрії набагато пікантніші, щоб про них говорити вголос. Обговорення подібних бажань переведе на новий рівень сексуальної довіри. При цьому не обов'язково втілювати фантазії в життя, але якщо ви обоє не проти це чудово.

Спосіб №7. Сплять роздягнені

Правило не стосується погано опалюваних приміщень. Але в спальні з нормальною температурою варто дозволити вашим тілам максимально торкатися один одного, навіть коли ви спите. Це підсвідомо підвищить сексуальний інтерес та бажання.

Спосіб №8. Не соромляться обговорювати секс

Заняття любов'ю — не таїнство і не щось ганебне. Чому б не згадати з посмішкою, як мало не впала з ліжка вчора вночі, стягуючи його футболку, або не вислухати, як йому хотілося б наступного разу доставити тобі задоволення.

Обов'язково потрібно промовляти найприємніші моменти, бажання говорити про переживання. Ми не телепати та лише обговорення почуттів дасть нам повну гаму відчуттів.

влюбленная пара

Спосіб №9. Не ставлять секс у жорсткі рамки

В ідеальному світі в ліжку два напівбоги зі спортивними тілами, які пахнуть фіалками. У них нічого не болить, а закінчується ця дія обопільним оргазмом. У житті все набагато приземленіше, але чим швидше ваша пара дозволить сексу йти так, як він іде, тим більше задоволення ви від нього отримаєте.

Спосіб №10. Влаштовують секс-вечори

Так, планувати секс не варто, але іноді можна влаштувати собі романтичний вечір: віддати дітей бабусі, взяти відгул наступного дня і присвятити цю ніч тільки один одному: вино, свічки, костюми, іграшки - все, що принесе задоволення вам двом.

Попередній пост
Як контролювати свої емоції
Як контролювати свої емоції в будь-якій ситуації: ефективні вправи
Наступний пост
жіночність
Як розкрити свою жіночність: поради психолога

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.
Lifestyle

В Україні покажуть новий фільм Жиля Леллуша про сучасних Ромео і Джульєтту

Днями один з найпрестижніших кінофестивалів 77th Cannes Film Festival анонсував конкурсну програму.
Весілля

Дерев'яне весілля: як відсвяткувати 5 років від дня весілля

Практичні поради та ідеї для затишного та незабутнього святкування, які підходять для різних вподобань та бюджетів.