Як поводитися в незнайомій компанії: 9 простих порад

компанія
На тебе чекає візит до нової компанії, в якій ти нікого не знаєш? Звичайно, ти хвилюєшся: як до тебе поставляться, чи прийдеш до двору.

Щоб зустріч пройшла вдало, налаштуйся на приємне спілкування: тобі доведеться говорити компліменти, заводити розмову та показувати себе з кращого боку. Насправді це не так важко, як тобі може здатися!

Розташуй до себе

У будь-якій компанії знайдеться людина, яка виявиться ближче або буде доброзичливішою. Зав'яжи з ним розмову, запитавши: "Напевно, ви давно знаєте один одного?" Або так: "Яка тут чудова атмосфера! У вас традиція - збиратися періодично?"

Теми на всі випадки життя

Існують вічні теми, які із задоволенням усі підтримують. Запитай у тієї сімейної пари, що сидить навпроти тебе, де вони встигли так засмагнути? Повір, вони із задоволенням розкажуть про свій відпочинок закордоном.

друзья

Усміхайся, будь відкритою та доброзичливою

Можеш попередньо пропрацювати роль вдома перед дзеркалом. Велику допомогу тобі нададуть… домашні улюбленці: якщо ти вчасно похвалиш кішечку, хом'ячка чи собачку, ставлення господині до тебе напевно буде лояльнішим. Сміливо можеш розповідати цікаві анекдоти чи смішні випадки зі свого життя.

Підтримуй розмову, запитуй

Не говори співрозмовникам про свої проблеми. Уникай довгих монологів, краще обмежитись короткою реплікою.

Стеж за темпом мови

Мова має бути спокійна, повільна манера говорити вказує на незворушність, розважливість, обґрунтованість. Якщо ж ти станеш говорити занадто швидко або плутано, співрозмовники побачать, як ти хвилюєшся.

Не заганяй себе в глухий кут

Якщо ти таки зморозила дурість, не варто забиватись у кут і мовчати до кінця вечора. Розправ плечі, прийми вільну позу – це допоможе тобі відновити втрачену впевненість у своїх силах.

друзья

Будь розкутою

Почуваєшся скуто? Поспостерігай за людьми та знайди у кожного кілька позитивних якостей. Наприклад, он той чоловік веселий, товариський і має відмінне почуття гумору. А ця жінка впевнена у собі, має добрий смак, і її висловлювання завжди тактовні. Ця вправа допоможе розслабитися та налаштуватися на приємне спілкування.

Будь чесною

Хвали лише те, що тобі справді подобається: людина підсвідомо відчує нещирість компліменту. Фраза "ця кофточка тобі личить" доречна лише в тому випадку, якщо це справжня правда.

Пам'ятай: подобатися абсолютно всім неможливо!

У будь-якій ситуації знайдуться люди, які приймуть тебе насторожено і не завжди це пов'язано з твоєю персоною. Може, в людини просто болить голова або її переслідують неприємності в особистому житті. Зосередься на тих, хто з легкістю спілкується з тобою, ставить запитання і не втомлюється весело балагурити.

Фото у тексті: Depositphotos.com

Попередній пост
Як продовжити стосунки на багато років
9 практичних рекомендацій, які здатні продовжити стосунки на багато років
Наступний пост
статевий акт
Як вважають за краще закінчувати статевий акт жінки і як чоловіки

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.