5 чоловічих фраз, які кажуть, що він тебе розлюбив

чоловік не любить
Ці фрази свідчать про нелюбов партнера!

Якщо твоя інтуїція підказує, що твій чоловік до тебе охолонув, постарайся якнайшвидше розставити всі крапки над «І». Адже чим раніше ти позбавиш ілюзії безхмарних стосунків, тим раніше ти зможеш знайти собі по-справжньому відданого та люблячого чоловіка. Як часто твій чоловік каже тобі ці фрази?

«Якщо тобі щось не подобається – давай розійдемося»

Ця фраза є провісником швидкого кінця відносин, особливо якщо кількість сварок у парі зросла. Дівчині, яка почула її на свою адресу, варто добре задуматися. Ця фраза свідчить про те, що чоловіків не хоче розбиратися через конфлікти або покращувати відносини, йому простіше - розлучитися. Понад те, цей варіант йому прийнятний.

мужчина с женщиной за столом общается

«Роби, що хочеш» або «Мені все одно»

Відсутність ініціативи та бажання брати участь у виборі чи якійсь спільній справі говорить про те, що чоловік, можливо, вже розлюбив жінку.

«Я зайнятий, вибач» або «Давай потім»

Якщо ти сама регулярно виступаєш ініціатором побачень та спільного проведення часу, а чоловік постійно знаходить причини, які йому не дають зустрітися – задумайся.

Люблячий чоловік завжди знайде час для зустрічі або пояснить, чому вона не можлива. Партнер, якому немає до тебе справи, мабуть, відповідатиме сухо та коротко або просто ігноруватиме твої повідомлення.

мужчина с женщиной на диване общается

«Що ти на себе напнула?» або «Твою їжу неможливо їсти!»

Якщо чоловік любить жінку, він ніколи не висловлюватиме їй свої «зауваження» у різкій формі, навіть якщо вона надягла безглуздий капелюх або приготувала несмачний обід.

Якщо чоловік розлюбив, але з якихось причин змушений перебувати з жінкою разом, вона починає його дратувати – звідси й такі їдкі коментарі. Якщо кількість зауважень на адресу жінки збільшилася, а тон, з якими вони були сказані, став злим, отже чоловік уже не має до неї теплих почуттів.

«Я не повинен перед тобою звітувати»

Чоловік упевнений, що турбота та занепокоєння - це зазіхання на його незалежність та свободу. Фрази «Я не маю перед тобою звітувати», «не твоя справа» або «це моя особиста справа» - свідчать про те, що чоловік уже підсвідомо розлучився з жінкою.

Любляча людина не хоче, щоб її друга половинка переживала, тому зробить усе, щоб порозумітися.

Попередній пост
відносини з чоловіком
8 помилок, які можуть зіпсувати стосунки з чоловіком
Наступний пост
ревнощі дівчина хлопець
5 способів подолати власні ревнощі та врятувати стосунки

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна