23 фрази, які заводять та збуджують чоловіків під час сексу

секс
Ніжні та сексуальні фрази можуть викликати в чоловікові бажання навіть сильніше, ніж різні візуальні хитрощі.

Завести свого чоловіка, ти можеш не лише за допомогою гарної спідньої білизни або лагідних дотиків. Звести коханого з розуму можна за допомогою збудливих фраз. Промовляти їх варто тихо. Краще це робити з придиханням та пошепки на вушко.

Чоловікам подобаються ініціативні дівчата, які готові зробити перший крок. У цьому випадку можуть спрацювати такі фрази: "Я хочу тебе", "Я мрію опинитися у твоїх обіймах", "Я хочу бути твоєю", "Хочу, щоб це тривало вічно", "Що б ти хотів спробувати наступного разу".

Мрієш про пристрасний секс? Тоді запам'ятай такі фрази: «Візьми мене зараз», «Я божеволію!», «Не зупиняйся», «Ти робиш це краще за всіх!», «Мрію відчути тебе всередині…», «Ти так мене заводиш».

Хочеш не просто збудити коханого, але й спонукати до дій, тоді ці фрази для тебе: «Ласкай мене», «Любий, роби зі мною все, що захочеш… Я – твоя», «Я без трусиків».

Інтимна ситуація ідеально підходить для того, щоб похвалити видатні здібності свого партнера. До збудливих фраз у цьому випадку можна віднести: «Ти – шикарний!», «Ти – дивовижний!», «Ти – сильний!», «Ти – найкраще!» і «Ти – божественний!».

девушка с парнем

Чоловіка збуджують не тільки відверті, вульгарні фази, але й ніжні, наївні слова, якщо вони використані в потрібний момент: "Я - твоя", "Я тебе хочу", "Я тебе обожнюю!" і «Я так тебе кохаю!».

Табу в ліжку

Якщо ти не хочеш відбити бажання партнера зайнятися коханням, тоді не підіймай у ліжку тему побуту, не став запитання не в тему, а також відмовся від сюсюкання. "Малюк", "Котик", "Зайчик"... Не всі чоловіки це люблять.

Будь відвертою з партнером, не бійся реалізовувати пікантні бажання, розмовляй про те, що тебе тішить і турбує - і тоді пристрасть збережеться на роки!

Фото у тексті: Depositphotos.com

Попередній пост
Еротичний масаж
Еротичний масаж: натисни на всі ерогенні точки чоловіка
Наступний пост
відносини
Тобі це буде цікаво: 7 стадій чоловічої закоханості

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.