Мамин синок: що робити, якщо чоловік перебуває під впливом свекрухи

синку
Що робити, якщо чоловік слухає не тебе, а маму?

Все частіше сьогодні зустрічаються інфантильні чоловіки, тобто ті, що ніби застрягли у дитинстві. Комп'ютерні ігри, страх перед лікарями та головне — гостра прихильність до мами та її думки. Звичайно, в тому, щоб любити та слухати батьків, нічого поганого немає. Але як бути, якщо думка мами твого чоловіка для нього завжди важливіша, ніж твоя?

Не воюй

Іноді хочеться розпсихуватися, поставити чоловіка перед вибором: ти чи мати, висловити усе свекрусі. На жаль, це програшна позиція.

По-перше, кого б із коханих він не вибрав — він страждатиме. І не факт, що вибір буде на твою користь.

По-друге, воюючи з його матір'ю, яка для нього є авторитетом — ти тільки втратиш в його очах власний авторитет.

Сприймай її втручання в життя твого чоловіка спокійно, не нападай, обговорюй інші варіанти, пропонуючи трохи скоригувати мамину пораду так, щоб від цього було краще твоєму чоловікові.

мама сын и невестка

Покажи альтернативу

Багато інфантильних чоловіків одружуються з жінками, які виконують функції мами: організовують, готують, гладять, стирають все за нього.

Відносся до чоловіка як рівноправного і здатного себе обслужити, дорослого партнера. І він перестане сприймати себе хлопчиком, нездатним жити без жіночої опіки.

Розділи територію

Якщо ви живете у будинку його батьків, що ж, вони мають право диктувати свої умови. Діти стають дорослими тоді, коли починають забезпечувати себе.

Але це не означає, що будь-якого наказу його мами потрібно дотримуватися беззаперечно. Якщо ситуація склалася так, що ви живете з батьками, спробуй якось розділити територію: наприклад, мати свої полиці в холодильнику і подбати про те, щоб двері зачинялися на замок.

Це переконає його маму, що ви — все ж таки окрема сім'я і хоча б небагато, але віддалить її від настільки активної участі в житті сина.

мама сын и невестка

Створи коаліцію

Зрештою, якщо є хтось, до кого твій чоловік уважно прислухається — це радше хороша новина, аніж погана. Усього й треба, що потоваришувати з мамою, щоб просувати через неї ідеї, які мають дійти до твого чоловіка.

Навіть якщо зараз ви у протистоянні, ніхто не хоче продовжувати ворожнечу все життя. Зроби перший крок і, можливо, отримаєш відмінну старшу подругу та людину, яка допоможе зробити ваші з чоловіком стосунки лише міцнішими.

Попередній пост
книги
5 книжок, які допоможуть досягти успіху у бізнесі, кар'єрі та повсякденному житті
Наступний пост
секс поради
10 порад про секс, які чоловіки хотіли б дати жінкам

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.
Астрологія

Китайський гороскоп на квітень 2024 року: що чекає на кожного з нас

Квітень 2024 року буде складним місяцем! Він ознаменований коридором затемнень, до якого ми вже ввійшли, і ми всі будемо майже весь місяць розвиватися і жити під впливом Ретроградного Меркурія!
Астрологія

Таро прогноз на квітень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.